Zařízení & příslušenství
什錦冬粉
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 10min.
4 人份
Suroviny
-
蒜頭15 克
-
油10 克
-
乾香菇 泡軟,切條10 克
-
高麗菜 切絲100 克
-
紅蘿蔔 去皮,切絲20 克
-
新鮮黑木耳 切絲20 克
-
醬油15 克
-
醬油膏15 克
-
水 (含料理用和蒸煮用)680 克
-
鹽¼ 茶匙
-
糖½ 茶匙
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
冬粉 浸泡30分鐘,瀝乾80 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
2 g
Kalorie
506 kJ /
121 kcal
Tuk
3 g
Vláknina
2 g
Sacharidy
24 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
幸福便當菜
61 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan