Zařízení & příslušenství
京醬肉絲
Příprava 20min.
Celkový 30min.
4 人份
Suroviny
-
豬里肌肉 切絲(約0.5公分×5公分)300 克
-
糖1 茶匙
-
醬油2 茶匙
-
米酒2 茶匙
-
油10 克
-
甜麵醬 依個人口味調整1 - 1 ½ 大匙
-
烏醋¼ 茶匙
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
蔥 切絲,泡水後瀝乾8 枝
-
新鮮紅辣椒 去籽,切絲1 枝
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
235.6 mg
Protein
16.6 g
Kalorie
646.6 kJ /
154.7 kcal
Tuk
6.8 g
Vláknina
1 g
Nasycený tuk
2.1 g
Sacharidy
5.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
中式家常美味秘密
44 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan