炒雞肉條
TM6

炒雞肉條

4.7 (7 hodnocení)

Suroviny

  • 20 克 油
  • 1 顆 蒜頭
  • 250 克 去皮去骨雞胸肉 ,切條(約1.5公分X 3公分),利用廚房紙巾將表面擦乾

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
1878 kJ / 449 kcal
Protein
59 g
Sacharidy
3 g
Tuk
22 g
Nasycený tuk
2 g
Vláknina
0.2 g
Sodík
167 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty