炒雞肉條
TM6

炒雞肉條

4.7 ( 7 hodnocení )

Suroviny

  • 20 克 油
  • 1 顆 蒜頭
  • 250 克 去皮去骨雞胸肉 ,切條(約1.5公分X 3公分),利用廚房紙巾將表面擦乾

Nutriční hodnoty
na 240 克
Kalorie
449 kcal / 1878 kJ
Protein
59 g
Tuk
22 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
0.2 g
Nasycený tuk
2 g
Sodík
167 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty