Zařízení & příslušenství
炒雞肉條
Příprava 5min.
Celkový 15min.
240 克
Suroviny
-
油20 克
-
蒜頭1 顆
-
去皮去骨雞胸肉 切條(約1.5公分X 3公分),利用廚房紙巾將表面擦乾250 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 240 克
Sodík
167 mg
Protein
59 g
Kalorie
1878 kJ /
449 kcal
Tuk
22 g
Vláknina
0.2 g
Nasycený tuk
2 g
Sacharidy
3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
基礎高溫料理
19 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan
美善品美味秘密
157 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan