炒雞肉條

炒雞肉條

4.7 7 rating
Příprava 5min.
Celkový 15min.
240 克

Suroviny

  • 20 克
  • 蒜頭
    1 顆
  • 去皮去骨雞胸肉 切條(約1.5公分X 3公分),利用廚房紙巾將表面擦乾
    250 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 240 克

Sodík 167 mg
Protein 59 g
Kalorie 1878 kJ / 449 kcal
Tuk 22 g
Vláknina 0.2 g
Nasycený tuk 2 g
Sacharidy 3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...