Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 75 g de azúcar
- 200 g de chocolate amargo (50% cacao), en trozos
- Nutriční hodnoty
- na 1 receta completa
- Kalorie
- 12495 kJ / 2989 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 182 g
- Tuk
- 241 g
- Vláknina
- 24 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Profiteroles
2h 15min
Magdalenas
1 Std. 20 Min
Pastel de chocolate y chile
1 Std. 15 Min
Glaseado de chocolate (ganache)
20 Min
Madeleines
40min
Crema de mantequilla y cocoa
5 Min
Pastel de merengue y mousse de chocolate
2 Std. 30 Min
Ganache de chocolate
35min
Merengue francés con cocoa
2h 10min
Mousse de chocolate
3 Std. 20 Min
Tronco de Navidad
8 Std. 30 Min
Pasta quebrada
5 Min