Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Día 1
- 50 g de agua
- 20 g de harina integral de trigo
- 30 g de harina de fuerza
Día 2
- 50 g de agua
- 20 g de harina integral de trigo
- 30 g de harina de fuerza
Día 3
- 50 g de agua
- 20 g de harina integral de trigo
- 30 g de harina de fuerza
Día 4
- 50 g de agua
- 20 g de harina integral de trigo
- 30 g de harina de fuerza
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 757 kJ / 181 kcal
- Protein
- 5.7 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 0.7 g
- Nasycený tuk
- 0.1 g
- Vláknina
- 1.3 g
- Sodík
- 3 mg
Alternativní recepty
Pan de centeno con masa madre
2h 50min
Chapata con masa madre
17sa
Pan de trigo con masa madre
15h
Hogaza de centeno
16 Std. 50 Min
Masa madre de centeno
96h 20min
Hogaza rústica con centeno
16hod.
Hogaza de trigo y centeno con masa madre
15h
Masa madre (levadura natural)
120h
Panecillos de trigo y centeno con masa madre
15h 20min
Barras de trigo y espelta con masa madre
21h
Pan gallego con masa madre
15 godz. 30 min
Pan de molde con semillas de amapola
2h 10min