Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Día 1
- 50 g de agua
- 20 g de harina integral de trigo
- 30 g de harina de fuerza
Día 2
- 50 g de agua
- 20 g de harina integral de trigo
- 30 g de harina de fuerza
Día 3
- 50 g de agua
- 20 g de harina integral de trigo
- 30 g de harina de fuerza
Día 4
- 50 g de agua
- 20 g de harina integral de trigo
- 30 g de harina de fuerza
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 757 kJ / 181 kcal
- Protein
- 5.7 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 0.7 g
- Nasycený tuk
- 0.1 g
- Vláknina
- 1.3 g
- Sodík
- 3 mg
Alternativní recepty
Pan de centeno con masa madre
2hod. 50min
Masa madre (levadura natural)
120h
Pan integral con muesli
4 godz.
Chapata con masa madre
17 Std.
Pan para hamburguesa
3h 20 min
Pan de centeno con masa agria
154h
Hogaza de trigo y centeno con masa madre
15 godz.
Masa madre de centeno
96 Std. 20 Min
Pan de trigo con masa madre
15 godz.
Pan gallego con masa madre
15h 30 min
Hogaza rústica con centeno
16 Std.
Pan con kéfir, harina integral y semillas
2h 15min