Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Día 1
- 50 g de agua
- 20 g de harina integral de trigo
- 30 g de harina de fuerza
Día 2
- 50 g de agua
- 20 g de harina integral de trigo
- 30 g de harina de fuerza
Día 3
- 50 g de agua
- 20 g de harina integral de trigo
- 30 g de harina de fuerza
Día 4
- 50 g de agua
- 20 g de harina integral de trigo
- 30 g de harina de fuerza
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 757 kJ / 181 kcal
- Protein
- 5.7 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 0.7 g
- Nasycený tuk
- 0.1 g
- Vláknina
- 1.3 g
- Sodík
- 3 mg
Alternativní recepty
Chapata con masa madre
17 Std.
Masa madre de centeno
96 Std. 20 Min
Masa madre (levadura natural)
120 Std.
Pan de molde con semillas de amapola
2sa 10 dk
Pan integral con muesli
4h
Pan para hamburguesa
3h 20min
Hogaza de centeno, pipas y linaza
16h 50 min
Panecillos de trigo y centeno con masa madre
15 Std. 20 Min
Hogaza rústica con centeno
16hod.
Panecillos bretzel
5u. 30min
Hogaza de trigo y centeno con masa madre
15 Std.
Pan de centeno con masa madre
2 godz. 50 min