
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Día 1
- 50 g de agua
- 20 g de harina integral de trigo
- 30 g de harina de fuerza
Día 2
- 50 g de agua
- 20 g de harina integral de trigo
- 30 g de harina de fuerza
Día 3
- 50 g de agua
- 20 g de harina integral de trigo
- 30 g de harina de fuerza
Día 4
- 50 g de agua
- 20 g de harina integral de trigo
- 30 g de harina de fuerza
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 181 kcal / 757 kJ
- Protein
- 5.7 g
- Tuk
- 0.7 g
- Sacharidy
- 37 g
- Vláknina
- 1.3 g
- Nasycený tuk
- 0.1 g
- Sodík
- 3 mg
Alternativní recepty
Masa madre de manzana y trigo
48hod. 20min
Masa madre de centeno
96hod. 20min
Pan de centeno con masa madre
2hod. 50min
Hogaza de trigo, centeno y especias con masa madre
16hod. 30min
Chapata con masa madre
17hod.
Pan de aceitunas con masa madre
17hod. 45min
Panecillos de trigo y centeno con masa madre
15hod. 20min
Hogaza de trigo y centeno con masa madre
15hod.
Pan de molde con semillas de amapola
2hod. 10min
Pan de trigo con masa madre
15hod.
Hogaza rústica con centeno
16hod.
Pan gallego con masa madre
15hod. 30min