Gianduja (Crema de chocolate con praliné de avellanas)
TM31 TM5 TM6

Gianduja (Crema de chocolate con praliné de avellanas)

5.0 (1 hodnocení)

Suroviny

Praliné de avellanas

  • 100 g de azúcar
  • 100 g de avellanas tostadas
  • 20 g de leche en polvo

Gianduja

  • 300 g de chocolate amargo, en trozos
    nebo 300 g de chocolate con leche, en trozos
  • 220 g de praliné de avellanas, (elaboración previa)

Nutriční hodnoty
na 1 receta completa
Kalorie
11266 kJ / 2695 kcal
Protein
37 g
Sacharidy
246 g
Tuk
174 g
Vláknina
44 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty