Gianduja (Crema de chocolate con praliné de avellanas)

Gianduja (Crema de chocolate con praliné de avellanas)

5.0 1 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 15min.
520 g

Suroviny

Praliné de avellanas
  • 100 g de azúcar
  • 100 g de avellanas tostadas
  • 20 g de leche en polvo
Gianduja
  • 300 g de chocolate amargo , en trozos
    300 g de chocolate con leche, , en trozos
  • 220 g de praliné de avellanas , (elaboración previa)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 receta completa

Kalorie 11266 kJ / 2695 kcal
Protein 37 g
Sacharidy 246 g
Tuk 174 g
Vláknina 44 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...