Kompatibilní verze
Gianduja (Crema de chocolate con praliné de avellanas)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Praliné de avellanas
- 100 g de azúcar
- 100 g de avellanas tostadas
- 20 g de leche en polvo
Gianduja
-
300
g de chocolate amargo, en trozos
nebo 300 g de chocolate con leche, en trozos - 220 g de praliné de avellanas, (elaboración previa)
- Nutriční hodnoty
- na 1 receta completa
- Kalorie
- 11266 kJ / 2695 kcal
- Protein
- 37 g
- Sacharidy
- 246 g
- Tuk
- 174 g
- Vláknina
- 44 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mermelada de chabacanos deshidratados
40min
Tulipas
50min
Dulce de leche
1h 10min
Pavlova de frutas tropicales
3h 40 min
Frangipan de almendra
15min
Pastel avellanado crispie
3h
Praliné de avellanas
20min
Mille crêpe de matcha
40min
Mil hojas de higos
45 min
Trifle de fresas con mascarpone
3h 20 min
Cobertura de cocoa con grenetina
30 min
Ate de membrillo
1h 45min