
Kompatibilní verze
Gianduja (Crema de chocolate con praliné de avellanas)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Praliné de avellanas
- 100 g de azúcar
- 100 g de avellanas tostadas
- 20 g de leche en polvo
Gianduja
-
300
g de chocolate amargo, en trozos
nebo 300 g de chocolate con leche, en trozos - 220 g de praliné de avellanas, (elaboración previa)
- Nutriční hodnoty
- na 1 receta completa
- Kalorie
- 11266 kJ / 2695 kcal
- Protein
- 37 g
- Sacharidy
- 246 g
- Tuk
- 174 g
- Vláknina
- 44 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta hojaldre sin empaste
1hod.
La Pavlova despeinada
4hod.
Pasta quebrada
5min
Profiteroles
2hod. 15min
Hojaldre rápida
1hod. 20min
Tarta de toronja sin gluten
3hod. 15min
Bombones rellenos de toffee
1hod. 5min
Ganache de chocolate
35min
Galletas negras con relleno de vainilla
1hod. 40min
Masa sablé
10min
Hogaza exprés
50min
Macarons
2hod. 30min