Kompatibilní verze
Gianduja (Crema de chocolate con praliné de avellanas)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Praliné de avellanas
- 100 g de azúcar
- 100 g de avellanas tostadas
- 20 g de leche en polvo
Gianduja
-
300
g de chocolate amargo, en trozos
nebo 300 g de chocolate con leche, en trozos - 220 g de praliné de avellanas, (elaboración previa)
- Nutriční hodnoty
- na 1 receta completa
- Kalorie
- 11266 kJ / 2695 kcal
- Protein
- 37 g
- Sacharidy
- 246 g
- Tuk
- 174 g
- Vláknina
- 44 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Arroz para sushi
40min
Pasta choux
2h
Ganache de chocolate
35 Min
Pastel triple chocolate en capas
2 Std. 30 Min
Pastel moka TM6 (Black Diamond)
2h
Pastelito de chocolate (Black Diamond)
2h
La Pavlova despeinada
4 Std.
Glaseado de chocolate
10 Min
Glaseado de chocolate (ganache)
20 Min
Macarrones de chocolate
24h
Cheesecake de chocolate blanco
16 Std.
Glaseado de crema de mantequilla
5 Min