![Gianduja (Crema de chocolate con praliné de avellanas) Gianduja (Crema de chocolate con praliné de avellanas)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/380E0216-622E-4E1B-A6F2-D928F3713C26/Derivates/85C2EEBF-5738-49D2-9CB2-B7ACFEFB466F.jpg)
Kompatibilní verze
Gianduja (Crema de chocolate con praliné de avellanas)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Praliné de avellanas
- 100 g de azúcar
- 100 g de avellanas tostadas
- 20 g de leche en polvo
Gianduja
-
300
g de chocolate amargo, en trozos
nebo 300 g de chocolate con leche, en trozos - 220 g de praliné de avellanas, (elaboración previa)
- Nutriční hodnoty
- na 1 receta completa
- Kalorie
- 11266 kJ / 2695 kcal
- Protein
- 37 g
- Sacharidy
- 246 g
- Tuk
- 174 g
- Vláknina
- 44 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Delicia para la reina
2h 20min
Cheesecake con Baklava (Black Diamond)
4h
Bachour: Bombón de maracuyá (chocolate relleno)
2h
Cake pops de chocolate
4 Std. 50 Min
Mi Paris Brest
1 Std. 30 Min
Praliné de avellanas TM6
25 dk
Glaseado de chocolate (ganache)
20 分钟
Ganache de chocolate
35min
Chocolate dripping cake (Tarta de goteo)
5 godz.
Biscotti de chabacano y pistache
1 Std.
Macarrones con merengue suizo
1hod. 10min
Tarta Selva Negra (schwarzwälder Kirschtorte)
2sa 10 dk