Panna cotta de palomitas

Panna cotta de palomitas

5.0 1 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 3hod. 30min.
6 porción

Suroviny

Panna cotta de palomitas
  • 3 - 4 lámina de grenetina (aprox. 5 g)
  • agua fría para remojar
  • 400 g de crema (min 30% de grasa)
  • 200 g de leche
  • 60 g palomitas de caramelo más para decorar
  • 10 g de azúcar
  • 1 cditas de extracto de vainilla natural
Salsa de caramelo salado
  • 50 g de mantequilla en piezas
  • 80 g de crema (35% grasa)
  • 30 g de azúcar de caña
  • 30 g de azúcar glass
  • 30 g de miel de maple
  • 1 cditas de extracto de vainilla natural
  • ¾ cditas de sal de mar fina

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porción

Sodík 342.3 mg
Protein 4.8 g
Kalorie 1976.8 kJ / 472.5 kcal
Tuk 40.3 g
Vláknina 1 g
Nasycený tuk 23.9 g
Sacharidy 25 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...