Kompatibilní verze
Samosas vegetarianas de boloñesa de lentejas y berenjena
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Boloñesa de lentejas y berenjena
- 150 g de lentejas
- agua, la necesaria para remojar
- 150 g de cebolla, en trozos
- 2 dientes de ajo, pelados
- 150 g de zanahoria, en trozos
- 60 g de aceite de oliva extra virgen
- 300 g de berenjena, en cubos (2 cm)
- 80 g de vino tinto
- 200 g de jitomate triturado
- 2 hojas de laurel secas
- 1 cdita de tomillo seco
- 1 cdita de orégano seco
- ½ cdita de sal fina, o al gusto
- 2 pizcas de pimienta molida, o al gusto
- 16 láminas de pasta filo, (rectangular)
Salsa de yogur y menta
- 10 g de hojas de menta frescas
- 10 g de cáscara de limón amarillo, sólo la parte amarilla
- 150 g de yogur griego
- 10 g de jugo de limón amarillo
- 1 - 2 pizcas de sal, o al gusto
- 2 - 3 pizcas de pimienta molida, o al gusto
- Nutriční hodnoty
- na 1 pieza
- Kalorie
- 385 kJ / 92 kcal
- Protein
- 2.6 g
- Sacharidy
- 10.6 g
- Tuk
- 3.8 g
- Nasycený tuk
- 0.6 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Sodík
- 67.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bowl de arroz negro con verduras asadas
1h
Queso de cabra vegano
10 min
Curry de papa (Ala hodi)
40 Min
Jitomates rellenos de atún, calabacita y menta
30 min
Arroz con lentejas
50min
Pastel de pavo con camote
Žádné hodnocení
Glaseado de chocolate (ganache)
20 min
Jamón de frijol vegano
3h
Pan de maíz con queso y cebolla (Sopa Paraguaya)
1h
Untable de chocolate y avellanas
45 min
Banana foster
20 min
Pasta gratinada con coliflor y queso ahumado
1h