Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa choux
- 140 g de harina
- 20 g de cocoa en polvo
- 120 g de agua
- 130 g de leche entera
- 100 g de mantequilla
- 1 pizca de azúcar
- ½ cucharadita de sal
- 4 huevos (60-65 g c/u)
Crema pastelera
- 100 g de azúcar
- 500 g de leche entera
- 50 g de harina
- 2 huevos
- 2 yemas de huevo
-
1
cucharadita de vainilla
nebo 1 cucharada de azúcar de vainilla
Cobertura de chocolate
- 150 g de chocolate amargo, en trozos
- 50 g de agua
- 50 g de mantequilla
Otros
- 400 g de crema batida
- Nutriční hodnoty
- na 1 pieza
- Kalorie
- 1142 kJ / 273 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chocolatines
4 godz. 30 min
Calzone margarita con huevo
2 godz. 50 min
Helado de praliné
5h 30min
Cheesecake de mora azul
5h
Cuernitos árabes de cocoa
3 Std.
Empanadas de sémola dulce
40min
Helado de ron con pasas
6 Std.
Souffle de chocolate
1h
Panettone con chocolate y naranja
3 Std.
Herraduras de mazapán
1h
Helado de chocolate
8 godz. 30 min
Palitos de pan
1h 45min