Brazo gitano de café

Brazo gitano de café

3.8 4 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 2hod. 30min.
10 porciones

Suroviny

Esponja
  • 6 piezas de claras de huevo
  • 1 pizca de sal
  • 140 g de azúcar glass
  • 6 yemas de huevo
  • 1 cdita de café soluble
  • 20 g de avellana molida
  • 60 g de harina de trigo
  • 1 cda de azúcar glass
  • 40 g Licor de avellana
Relleno
  • 80 g de azúcar
  • 150 g de mascarpone a temperatura ambiente
  • 200 g de queso crema a temperatura ambiente
  • 100 g de crema para batir (30-40% grasa)
  • 1 cda de extracto de vainilla natural
  • 5 g de café soluble
  • 150 g de chocolate amargo cortado en trozos
  • 5 g de mantequilla a temperatura ambiente

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 10 porciones

Sodík 1809.6 mg
Protein 76.1 g
Kalorie 18126.4 kJ / 4332.3 kcal
Tuk 266.4 g
Vláknina 21.3 g
Nasycený tuk 139.3 g
Sacharidy 403.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...