Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Esponja
- 6 piezas de claras de huevo
- 1 pizca de sal
- 140 g de azúcar glass
- 6 yemas de huevo
- 1 cdita de café soluble
- 20 g de avellana molida
- 60 g de harina de trigo
- 1 cda de azúcar glass
- 40 g Licor de avellana
Relleno
- 80 g de azúcar
- 150 g de mascarpone, a temperatura ambiente
- 200 g de queso crema, a temperatura ambiente
- 100 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 1 cda de extracto de vainilla natural
- 5 g de café soluble
- 150 g de chocolate amargo cortado en trozos
- 5 g de mantequilla, a temperatura ambiente
- Nutriční hodnoty
- na 10 porciones
- Kalorie
- 18126.4 kJ / 4332.3 kcal
- Protein
- 76.1 g
- Sacharidy
- 403.2 g
- Tuk
- 266.4 g
- Nasycený tuk
- 139.3 g
- Vláknina
- 21.3 g
- Sodík
- 1809.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Donas de encanto
2h
Rollo de manzana y canela
1h 50min
Pastel húmedo de chocolate
1hod. 25min
Sal de paprika
10min
Bombón de vainilla y caramelo TM6
3h 30min
Pan de muerto con cítricos
1 Std. 40 Min
Semifreddo de café
6h 30min
Rollo de café
2h 30min
Crema pastelera de pistache
20min
Rollos de calabaza con canela
3 Std. 20 Min
Cubiletes de queso
1h
Sandwich helado de vainilla
14h