
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Esponja
- 6 piezas de claras de huevo
- 1 pizca de sal
- 140 g de azúcar glass
- 6 yemas de huevo
- 1 cdita de café soluble
- 20 g de avellana molida
- 60 g de harina de trigo
- 1 cda de azúcar glass
- 40 g Licor de avellana
Relleno
- 80 g de azúcar
- 150 g de mascarpone a temperatura ambiente
- 200 g de queso crema a temperatura ambiente
- 100 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 1 cda de extracto de vainilla natural
- 5 g de café soluble
- 150 g de chocolate amargo cortado en trozos
- 5 g de mantequilla a temperatura ambiente
- Nutriční hodnoty
- na 10 porciones
- Kalorie
- 4332.3 kcal / 18126.4 kJ
- Protein
- 76.1 g
- Tuk
- 266.4 g
- Sacharidy
- 403.2 g
- Vláknina
- 21.3 g
- Nasycený tuk
- 139.3 g
- Sodík
- 1809.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Buñuelos de rodilla
2hod.
Clafoutis de ciruelas
Žádné hodnocení
Helado de fresas congeladas
4hod. 5min
Betún de chocolate
10min
Atole de chocolate
20min
Polvorones
1hod.
Tarta de elote
1hod. 20min
Pastel de rompope
2hod.
Pastel de chocolate con avellanas
2hod. 40min
Flan de pueblo español
1hod.
Mousseline (crema pastelera de mantequilla)
20min
Flan de queso crema
4hod.