Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de rhubarbe, coupée en petits tronçons
- 200 g de sucre en poudre
- ½ c. à soupe de fécule de maïs
- 100 g de crème liquide entière, très froide
- 1 jaune d'œuf
- 1 c. à soupe de sucre glace maison
- le zeste d'½ citron jaune non traité
- 250 g de fraises
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 958 kJ / 227 kcal
- Protein
- 1.7 g
- Sacharidy
- 39.5 g
- Tuk
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Verrines à l'orange
1 Std. 15 Min
Confiture fraise-rhubarbe à la cardamome
24h
Mousse aux griottes
2u. 30min
JANVIER Îles flottantes pom-Passion - Eric Guérin
4h 30 min
Faisselle et coulis d'abricot à la cardamome verte
24h
Tiramisu fraise rhubarbe
2 Std. 35 Min
Crème fraise rhubarbe
1h 30min
Coulis de fruits
10 Min
Glace au chèvre et son coulis de fraises
12h
Mousse vanille-pomme
7h
Gelée de framboise
6u.
Tiramisu fraise rhubarbe en verrines
2u. 30min