Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte à choux
- 250 g d'eau
- 65 g de beurre, coupés en dés de 2 cm
- 1 c. à soupe de sucre en poudre
- 2 pincées de sel
- 100 g de farine de blé
- 2 œufs
La crème
- 220 g de crème liquide 35% m.g., bien froide
- 1 c. à soupe de pâte de wasabi, prête à l'emploi
-
180
g de truite fumée (ou autre type de poisson fumé : maquereau...), émincée
nebo 180 g de saumon fumé, émincé - 1 c. à soupe de graines de sésame noir
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1545 kJ / 369 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 28 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Quenelles de poisson au beurre blanc à l'estragon
1h 15 min
Paris-brest
3 Std. 10 Min
Fontainebleau et coulis de fraises
5h 10min
Sauce hollandaise
15min
Pâte à choux
2h
Queue de langouste, sauce vanille
1h 35 min
Ganache au chocolat, poire et tuiles aux noisettes
2h
Paris-brest en bouchée
2h 35 min
Sauce armoricaine
1h
Beignets de crevettes
35 Min
Petits choux à la crème diplomate façon Dune blanche
2 Std. 45 Min
Choux chantilly et fruits rouges
2h