Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de poitrine de porc, coupée en dés d'1 cm de côté
- 250 g de gorge de porc, coupée en dés d'1 cm de côté
- 250 g d'échine de porc, désossée, coupée en dés d'1 cm de côté
- 1 morceau de crépine de porc (25 × 25 cm environ)
- 150 g d'oignon, pelé et coupé en morceaux
- 50 g d'échalotes, pelées et coupées en morceaux
- 1 gousse d'ail
- 20 g de beurre
- 100 g de lait
- 8 baies de genièvre
-
50
g de gin
nebo 50 g de calvados - 1 œuf
- 1 c. à café rase de sel
- 1 c. à café rase de poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1130 kJ / 274 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 23 g
Alternativní recepty
Mousse de foie de volaille au porto
72 godz.
Terrine de campagne
4h 30 min
Rillettes de lapin
12h
Terrine de campagne
25hod. 15min
Pâté périgourdin
48 Std.
Pâté en croûte (Espagne)
6h 15min
Pâté de lapin en croûte
5h 30min
Sauce gribiche
15 Min
Pâté de lapin
2h 35min
Pâté de campagne
48 Std.
Pâté en croûte
7h 45min
Rognons de veau sauce madère
20min