
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de poitrine de porc coupée en dés d'1 cm de côté
- 250 g de gorge de porc coupée en dés d'1 cm de côté
- 250 g d'échine de porc, désossée coupée en dés d'1 cm de côté
- 1 morceau de crépine de porc (25 × 25 cm environ)
- 150 g d'oignon pelé et coupé en morceaux
- 50 g d'échalotes pelées et coupées en morceaux
- 1 gousse d'ail
- 20 g de beurre
- 100 g de lait
- 8 baies de genièvre
-
50
g de gin
nebo 50 g de calvados - 1 c. à café rase de sel
- 1 c. à café rase de poivre moulu
- 1 œuf
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 274 kcal / 1130 kJ
- Protein
- 13 g
- Tuk
- 23 g
- Sacharidy
- 2 g
Alternativní recepty
Pâté de lapin
2hod. 35min
Terrine de canard
24hod.
Sauce gribiche
15min
Terrine de campagne
25hod. 15min
Pâté en croûte (Espagne)
6hod. 15min
Mousse de foie de volaille au porto
72hod.
Terrine de campagne
4hod. 30min
Terrine de foies de volaille au porto
5hod. 50min
Mousse de foies de volaille aux fruits secs
7hod. 30min
Pâté de campagne
48hod.
Pâté en croûte
7hod. 45min
Rognons de veau sauce madère
20min