Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de poitrine de porc, coupée en dés d'1 cm de côté
- 250 g de gorge de porc, coupée en dés d'1 cm de côté
- 250 g d'échine de porc, désossée, coupée en dés d'1 cm de côté
- 1 morceau de crépine de porc (25 × 25 cm environ)
- 150 g d'oignon, pelé et coupé en morceaux
- 50 g d'échalotes, pelées et coupées en morceaux
- 1 gousse d'ail
- 20 g de beurre
- 100 g de lait
- 8 baies de genièvre
-
50
g de gin
nebo 50 g de calvados - 1 œuf
- 1 c. à café rase de sel
- 1 c. à café rase de poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1130 kJ / 274 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 23 g
Alternativní recepty
Pâté de lapin
2h 35 min
Rognons de veau sauce madère
20min
Pâté de campagne
48h
Beignets aux pommes
1h 20 min
Terrine de canard
24h
Terrine de lapin aux fruits secs et pistaches
6h 30min
Terrine de campagne
25 godz. 15 min
Pâté en croûte (Espagne)
6h 15min
Rognons de veau au xérès
25 min
Terrine de campagne
4h 30min
Baba au rhum
3h
Rillettes de porc tradition
12h