Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de poitrine de porc, coupée en dés d'1 cm de côté
- 250 g de gorge de porc, coupée en dés d'1 cm de côté
- 250 g d'échine de porc, désossée, coupée en dés d'1 cm de côté
- 1 morceau de crépine de porc (25 × 25 cm environ)
- 150 g d'oignon, pelé et coupé en morceaux
- 50 g d'échalotes, pelées et coupées en morceaux
- 1 gousse d'ail
- 20 g de beurre
- 100 g de lait
- 8 baies de genièvre
-
50
g de gin
nebo 50 g de calvados - 1 œuf
- 1 c. à café rase de sel
- 1 c. à café rase de poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1130 kJ / 274 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 23 g
Alternativní recepty
Terrine de lapin aux herbes
24h
Rognons de veau sauce madère
20min
Pâté de campagne au foie gras
48 Std.
Terrine de campagne
25hod. 15min
Terrine de foies de volaille au porto
5 Std. 50 Min
Pâté de campagne
48 Std.
Terrine de campagne
4 godz. 30 min
Pâté périgourdin
48 Std.
Rillettes de porc et de canard
7h
Mousse de foie de volaille au porto
72h
Pâté en croûte (Espagne)
6 Std. 15 Min
Pâté de lapin
2 godz. 35 min