Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 pâte feuilletée maison
- 300 g d'eau
- 6 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 50 g de petits pois frais écossés
- 100 g d'asperges vertes, fendues en deux dans la longueur
- 50 g de pois gourmands
- 50 g de fèves fraîches, écossées et pelées
- 2 branches de basilic frais
- le zeste d'un citron jaune non traité
- 200 g de fromage de brousse de brebis
- 4 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de fleur de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1175 kJ / 281 kcal
- Protein
- 7.3 g
- Sacharidy
- 15.3 g
- Tuk
- 21.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarte aux épinards et citron confit
1h 20min
Tarte aux 3 légumes
1h 25min
Taboulé de brocoli et chou kale
35min
Quiche aux asperges
1 Std. 15 Min
Quiche oignon-artichaut
1 godz. 35 min
Tarte printanière
50 Min
Christophe Aribert - Truite céleri-rave et céleri branche
1h 5min
Aubergines d'Almagro marinées
96h
Tartelette au chèvre et crème d'épinard
50 Min
Tarte aux courgettes et tapenade
1 Std. 15 Min
Velouté de brocoli sans cuisson
20min
Quiche épinard-tomate
1 Std. 45 Min