Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 échalote
- 3 c. à café d'huile de tournesol
- 60 g de sarrasin cru
- 1 c. à café de curcuma en poudre
- 240 g d'eau (soit 2,5 fois le volume de sarrasin)
- ¼ cube de bouillon de volaille, émietté
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 6 choux de Bruxelles
- 10 feuilles de nori (volitelně)
- 200 g de cocktail de fruits de mer surgelé
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1920.9 kJ / 458.8 kcal
- Protein
- 36 g
- Sacharidy
- 43.8 g
- Tuk
- 9.3 g
- Vláknina
- 16.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto aux épinards et crème au safran
40 Min
Risotto crevette-épinard
40 Min
Cabillaud de Noël au four (Portugal)
1 Std. 15 Min
Risotto au citron et crevettes à l'ail
55min
Cabillaud et fenouil aux graines de nigelle
55min
Risotto aux légumes verts et pesto revisité
45 Min
Risotto à la courgette, fenouil et fromage
35 Min
Risotto brocoli-langoustine
55min
Menu light - Cabillaud au vin rouge et tagliatelle de carottes
1 godz. 35 min
Filet de sandre, polenta au maïs frais
1 Std. 45 Min
Pain à la châtaigne
2 godz. 55 min
Risotto de printemps
55min