Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 échalote
- 3 c. à café d'huile de tournesol
- 60 g de sarrasin cru
- 1 c. à café de curcuma en poudre
- 240 g d'eau (soit 2,5 fois le volume de sarrasin)
- ¼ cube de bouillon de volaille, émietté
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 6 choux de Bruxelles
- 10 feuilles de nori (volitelně)
- 200 g de cocktail de fruits de mer surgelé
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1920.9 kJ / 458.8 kcal
- Protein
- 36 g
- Sacharidy
- 43.8 g
- Tuk
- 9.3 g
- Vláknina
- 16.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Papillotes de cabillaud, chou et champignons
45 min
Soupe de carotte au tofu soyeux et graines germées
35 min
Velouté de courge musquée au tofu soyeux
45 min
Pain à la farine de châtaigne
3u. 10min
Lieu noir aux pois chiches, oignon et curcuma
35 min
Choucroute de la mer
40 min
Poulet à l'aubergine tomates et courgettes
50 min
Couscous de rouget aux poivrons
30 min
Couscous de légumes au lapin
1 Std.
Aubergine farcie au cabillaud
1 Std.
Lentilles corail à la provençale
30 min
Tajine de keftas, carottes et pruneaux
50 min