Risotto de sarrasin aux fruits de mer

Risotto de sarrasin aux fruits de mer

3.3 12 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 30min.
2 portions

Suroviny

  • 1 échalote
  • 3 c. à café d'huile de tournesol
  • 60 g de sarrasin cru
  • 1 c. à café de curcuma en poudre
  • 240 g d'eau (soit 2,5 fois le volume de sarrasin)
  • ¼ cube de bouillon de volaille émietté
  • 1 pincée de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 1 pincée de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 6 choux de Bruxelles
  • 10 feuilles de nori (volitelně)
  • 200 g de cocktail de fruits de mer surgelé

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 36 g
Kalorie 1920.9 kJ / 458.8 kcal
Tuk 9.3 g
Vláknina 16.6 g
Sacharidy 43.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...