Kompatibilní verze
Fèves, petits pois et poires aux épices douces
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g d'eau
- 300 g de petits pois frais, écossés
- 300 g de fèves fraîches
- 2 c. à soupe de miel
- 2 poires bien mûres, coupées en dés
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de cannelle en poudre
- 2 pincées de gingembre en poudre
- 1 pincée de noix de muscade fraîchement râpée
- 2 pincées de paprika doux en poudre
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 718 kJ / 170 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 32 g
- Tuk
- 1 g
- Vláknina
- 11 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fenouil à l'orientale
15 Min
Salade de boulgour, fèves et radis
1 Std.
Salade de fèves, radis et asperge
1 Std.
Tortilla aux pois gourmands
45 Min
Salade de légumineuses à la grecque
35min
Gratin de blette au tofu soyeux
1 Std.
Haricots, pommes de terre, betterave et chèvre
50min
Gratin de chou-fleur, manchego et amandes
50min
Salade de fèves aux coques à la menthe
55min
Epinards, fenouil et olives vapeur (Christophe Aribert)
20 Min
Tourte aux blettes, pignons et raisins secs
1h 30min
Quinoa et brocoli, sauce chèvre-noisettes
40 Min