Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La garniture
- 100 g de sucre de canne
-
60
g de beurre doux, coupé en morceaux
nebo 60 g de margarine, bio de préférence - citron jaune non traité, le zeste seulement, râpé (volitelně)
- ½ c. à café de cannelle en poudre (volitelně)
- 1000 g de pommes, Granny Smith, épluchées, épépinées et coupées en quartiers (voir "Conseil(s)")
La pâte
- 50 g de farine de sarrasin, et un peu pour fariner
- 100 g de farine de châtaigne
- 50 g de farine de riz complet
- 1 pincée de sel
- 70 g d'huile d'olive
-
110
g de lait de soja
nebo 110 g de lait
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2262 kJ / 539 kcal
- Protein
- 3.5 g
- Sacharidy
- 74.8 g
- Tuk
- 21.3 g
- Vláknina
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pain sans gluten à la châtaigne
2h 30min
Cake sans gluten aux fruits confits et raisins secs
2h 15min
Brioche sans gluten
2h 15min
Crumble sans gluten aux fruits rouges
45 min
Moelleux au chocolat sans gluten
50min
Fondant sans gluten et sans lactose
35min
Madeleines sans gluten
1u.
Blinis sans gluten
2u.
Pain sans gluten au riz et sarrasin
2h 30min
Pâte à crêpes sans gluten
1h 30 min
Pâte brisée sans gluten
5 Min
Pâte à pizza sans gluten (nouvelle recette)
1h 10min