Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La garniture
- 100 g de sucre de canne
-
60
g de beurre doux, coupé en morceaux
nebo 60 g de margarine, bio de préférence - citron jaune non traité, le zeste seulement, râpé (volitelně)
- ½ c. à café de cannelle en poudre (volitelně)
- 1000 g de pommes, Granny Smith, épluchées, épépinées et coupées en quartiers (voir "Conseil(s)")
La pâte
- 50 g de farine de sarrasin, et un peu pour fariner
- 100 g de farine de châtaigne
- 50 g de farine de riz complet
- 1 pincée de sel
- 70 g d'huile d'olive
-
110
g de lait de soja
nebo 110 g de lait
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2262 kJ / 539 kcal
- Protein
- 3.5 g
- Sacharidy
- 74.8 g
- Tuk
- 21.3 g
- Vláknina
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pâte sablée sans gluten et sans sucre
35min
Gâteau crémeux sans gluten aux abricots
1h
Madeleines sans gluten
1h
Brioche sans gluten
2h 15min
Pain sans gluten aux fruits secs
2h 15min
Fondant sans gluten et sans lactose
35min
Crumble sans gluten aux fruits rouges
45min
Pâte brisée sans gluten
5min
Pain sans gluten au riz et sarrasin
2h 30min
Pâte à crêpes sans gluten
1 Std. 30 Min
Moelleux au chocolat sans gluten
50 min
Pâte à pizza sans gluten (nouvelle recette)
1 Std. 10 Min