Tarte Tatin sans gluten

Tarte Tatin sans gluten

4.0 10 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 15min.
6 parts

Suroviny

La garniture
  • 100 g de sucre de canne
  • 60 g de beurre doux coupé en morceaux
    60 g de margarine, coupé en morceaux
  • citron jaune non traité (volitelně) le zeste seulement, râpé
  • ½ c. à café de cannelle en poudre (volitelně)
  • 1000 g de pommes granny-smith épluchées, épépinées et coupées en quartiers (voir "Conseil(s)")
La pâte
  • 50 g de farine de sarrasin et un peu pour fariner
  • 100 g de farine de châtaigne
  • 50 g de farine de riz complet
  • 1 pincée de sel
  • 70 g d'huile d'olive
  • 110 g de lait de soja
    110 g de lait

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 part

Protein 3.5 g
Kalorie 2262 kJ / 539 kcal
Tuk 21.3 g
Vláknina 8 g
Sacharidy 74.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...