Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di zucchero
- 1 pezzettino di scorza di limone (3 g), preferibilmente biologico (senza la parte bianca)
- 1 pizzico di cannella in polvere (1 g)
- 30 g di amido di mais (maizena)
- 400 g di latte intero
- 270 g di panna (min. 30% di grassi)
- 130 g di tuorli
- 170 g di zucchero di canna grezzo per caramellare
- Nutriční hodnoty
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 10865 kJ / 2597 kcal
- Protein
- 40 g
- Sacharidy
- 297 g
- Tuk
- 147 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Panna cotta al pistacchio e salsa al cioccolato bianco
4 Std. 20 Min
Semifreddo alle castagne
12h 15min
Crema catalana
40 min
Panna cotta
6h 30min
Meringhe
2 godz.
Tartare di branzino con coulis ai frutti di bosco
30 min
Bignè al salmone
1h 50 min
Panna cotta alla crema al whisky
4h 30min
Creme brûlée (senza lattosio)
25 min
Crema inglese (di Luca Montersino)
20min
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20min
Crema chantilly
35 min