
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di zucchero
- 1 pezzettino di scorza di limone (3 g), preferibilmente biologico (senza la parte bianca)
- 1 pizzico di cannella in polvere (1 g)
- 30 g di amido di mais (maizena)
- 400 g di latte intero
- 270 g di panna (min. 30% di grassi)
- 130 g di tuorli
- 170 g di zucchero di canna grezzo per caramellare
- Nutriční hodnoty
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 10865 kJ / 2597 kcal
- Protein
- 40 g
- Sacharidy
- 297 g
- Tuk
- 147 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema catalana
40min
Crema pasticcera
15min
Crema inglese
15min
Zabaione
15min
Panna cotta
6hod. 30min
Meringhe
2hod.
Bavarese alla liquirizia
5hod. 15min
Creme brûlée (senza lattosio)
25min
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20min
Croquembouche monoporzione
2hod. 40min
Crema inglese (di Luca Montersino)
20min
Cheesecake alla crema catalana
4hod.