Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di zucchero
- 1 pezzettino di scorza di limone (3 g), preferibilmente biologico (senza la parte bianca)
- 1 pizzico di cannella in polvere (1 g)
- 30 g di amido di mais (maizena)
- 400 g di latte intero
- 270 g di panna (min. 30% di grassi)
- 130 g di tuorli
- 170 g di zucchero di canna grezzo per caramellare
- Nutriční hodnoty
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 10865 kJ / 2597 kcal
- Protein
- 40 g
- Sacharidy
- 297 g
- Tuk
- 147 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema alla vaniglia con pere caramellate (senza glutine)
25 Min
Crema catalana
40 Min
Crema inglese
15 Min
Meringhe
2 Std.
Crème caramel cocco e banana
5 Std.
Crème caramel
3 godz. 45 min
Mousse al caramello salato
5 Std. 30 Min
Panna cotta
6 Std. 30 Min
Creme brûlée (senza lattosio)
25 Min
Crema inglese (di Luca Montersino)
20 Min
Crème brûlée portoghese
30 Min
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20 Min