Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g di riso originario
- 150 g di farina di mais, consentita da prontuario
- 190 g di zucchero a velo
- 220 g di burro a pezzi piccoli
- 7 tuorli (vedere consiglio)
- 1 cucchiaino di lievito in polvere per dolci, consentito da prontuario (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1477 kJ / 353 kcal
- Protein
- 4.5 g
- Sacharidy
- 43.6 g
- Tuk
- 19.1 g
- Vláknina
- 0.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta per pane veloce (senza glutine)
1 Std. 40 Min
Crostata alle due creme (senza glutine)
3 Std.
Torta margherita (senza glutine)
50 Min
Pan di Spagna al riso e miglio (senza glutine)
1 Std. 10 Min
Pasta sfoglia (senza glutine)
1h 50min
Focaccia al rosmarino (senza glutine)
2 Std. 50 Min
Pasta brisèe (senza glutine)
1 Std. 15 Min
Crêpes (senza glutine)
50 Min
Pasta per pizza (senza glutine)
2h 10min
Crema pasticcera (senza glutine)
15 Min
Pizza "come in pizzeria" (senza glutine)
2 Std. 55 Min
Besciamella (senza glutine)
15 Min