Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g di riso originario
- 150 g di farina di mais, consentita da prontuario
- 190 g di zucchero a velo
- 220 g di burro a pezzi piccoli
- 7 tuorli (vedere consiglio)
- 1 cucchiaino di lievito in polvere per dolci, consentito da prontuario (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1477 kJ / 353 kcal
- Protein
- 4.5 g
- Sacharidy
- 43.6 g
- Tuk
- 19.1 g
- Vláknina
- 0.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta per pane veloce (senza glutine)
1 Std. 40 Min
Pan di Spagna al riso e miglio (senza glutine)
1h 10 min
Crostata alle due creme (senza glutine)
3 Std.
Pasta choux (senza glutine)
1h 20 min
Pasta sfoglia (senza glutine)
1u. 50min
Torta margherita (senza glutine)
50 min
Crêpes (senza glutine)
50 min
Focaccia al rosmarino (senza glutine)
2u. 50min
Pizza "come in pizzeria" (senza glutine)
2 godz. 55 min
Besciamella (senza glutine)
15min
Crema pasticcera (senza glutine)
15min
Pasta per pizza (senza glutine)
2 Std. 10 Min