Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Lievito madre
- 200 g di farina tipo 1
- 120 g di acqua
- 1 cucchiaino di yogurt naturale, non zuccherato
1° Rinfresco
- 50 g di acqua
- 100 g di farina tipo 1
- Nutriční hodnoty
- na 250 g
- Kalorie
- 5719 kJ / 1367 kcal
- Protein
- 44.4 g
- Sacharidy
- 309.6 g
- Tuk
- 3.2 g
- Vláknina
- 9.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Il pane di Altamura
4h
Pancarrè
5h
Pane nero siciliano
8h 50min
Filone di sola semola
2 godz. 50 min
Baguette
4h
Panini venostani
3 Std.
Grissini con esubero di lievito madre
5h 5min
Pagnotte integrali con lievito madre
4h
Pane pugliese
29h 20min
Piadina con esubero di lievito madre
1h 50 min.
Pane toscano con lievito madre
5h
Pagnotta casereccia
5h 10min