Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Lievito madre
- 200 g di farina tipo 1
- 120 g di acqua
- 1 cucchiaino di yogurt naturale, non zuccherato
1° Rinfresco
- 50 g di acqua
- 100 g di farina tipo 1
- Nutriční hodnoty
- na 250 g
- Kalorie
- 5719 kJ / 1367 kcal
- Protein
- 44.4 g
- Sacharidy
- 309.6 g
- Tuk
- 3.2 g
- Vláknina
- 9.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane toscano con lievito madre
5h
Piadina con esubero di lievito madre
1h 50min
Ciabatte (di Luca Montersino)
14 Std. 15 Min
Ciabattine veloci
3 Std. 10 Min
Pane pugliese
29h 20min
Filone di sola semola
2sa 50 dk
Pagnotta casereccia
5 godz. 10 min
Pagnotte integrali con lievito madre
4h
Ricotta
5h 30min
Grissini con esubero di lievito madre
5h 5min
Il pane di Altamura
4h
Fette biscottate
5 godz. 50 min