Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 90 g di latte
- 4 - 5 gocce di succo di limone, spremuto fresco
- 190 g di farina manitoba
- 90 g di farina per torte + q.b. per infarinare
- 40 g di zucchero
- 1 cucchiaini rasi di sale
- 1 uovo
- 1 tuorlo
- 15 g di burro a temperatura ambiente
- 5 g di lievito di birra fresco
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 1 albume, leggermente sbattuto
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1513 kJ / 362 kcal
- Protein
- 11.16 g
- Sacharidy
- 61.28 g
- Tuk
- 8.01 g
- Vláknina
- 2.53 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pancarrè
5 Std.
Panini al latte
4h 50min
Pane al latte
2 Std. 20 Min
Focaccia al rosmarino
2 Std. 30 Min
Pane alle olive
2 Std. 20 Min
Pane tipo ciabatta
26 Std.
Piadina romagnola
15min
Panini all'olio
3 Std. 10 Min
Buns (panini classici per hamburger)
4h 35min
Baguette
4 Std.
Bottoncini al latte semidolci
5 Std. 10 Min
Tigelle
3h 50min