Kompatibilní verze
Conchiglie mit frischer Tomatensauce und Ziegenkäse
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g Ziegenkäse, hart, in Stücken
- 30 g natives Olivenöl
- 1 Knoblauchzehe
-
400
g Eiertomate, Typ San Marzano, entkernt, in Würfeln (0.5-1 cm)
nebo 400 g geschälte Tomaten, aus der Dose, in Würfeln (0.5-1 cm) - 1 ½ TL Salz
- 1 Stängel Basilikum, abgezupft
- 750 g Wasser
- 400 g Nudeln, Conchiglie
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2150 kJ / 513 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 73 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 6.4 g
Alternativní recepty
Spaghetti alla "Norma"
35 min
Frühlingspasta
35 min
Knoblauch-Spaghetti mit Robiola, Basilikum-Tomaten-Sauce und Ofentomaten
1 godz. 20 min
Linguine in Zitronen-Kräuter-Öl
25 min
Spaghettini aglio olio mit Cherry-Tomaten
25 min
Linguine in Tomatenbutter
30 min
Tomaten-Knoblauch-Pasta
30 min
Tagliatelle mit Pistazien-Pesto und Zitrone
30 min
Pasta all´arrabiata
30 min
Frische Pappardelle mit Rucola-Ricotta-Pesto
1h
Aglio e Olio für Spaghetti
10min
Frische Tomaten-Pasta
25 min