
Kompatibilní verze
Conchiglie mit frischer Tomatensauce und Ziegenkäse
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g Ziegenkäse, hart in Stücken
- 30 g natives Olivenöl
- 1 Knoblauchzehe
-
400
g Eiertomate, Typ San Marzano entkernt, in Würfeln (0.5-1 cm)
nebo 400 g geschälte Tomaten, aus der Dose in Würfeln (0.5-1 cm) - 1 ½ TL Salz
- 1 Stängel Basilikum abgezupft
- 750 g Wasser
- 400 g Nudeln Conchiglie
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 513 kcal / 2150 kJ
- Protein
- 18 g
- Tuk
- 14 g
- Sacharidy
- 73 g
- Vláknina
- 6.4 g
Alternativní recepty
Tomaten-Knoblauch-Pasta
30min
Linguine in Zitronen-Kräuter-Öl
25min
Frische Pappardelle mit Rucola-Ricotta-Pesto
1hod.
Farfalle mit Vier-Käse-Sauce
20min
Frische Tomaten-Pasta
25min
Pasta all´arrabiata
30min
Spaghetti alla "Norma"
35min
Aglio e Olio für Spaghetti
10min
Parmesan-Pasta
30min
Spaghettini aglio olio mit Cherry-Tomaten
25min
Nudeln mit Käsesauce, Pesto und frischen Tomaten
45min
Linguine in Tomatenbutter
30min