Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 gelbe Paprika, halbiert
- 1 grüne Paprika, halbiert
- 1 orange Paprika, halbiert
- 2 Stängel Petersilie, abgezupft
- 1 Stängel Basilikum, abgezupft
- 2 Knoblauchzehen
- 40 g natives Olivenöl
-
300
g geschälte Tomaten
nebo 300 g Eiertomaten, Typ San Marziano, entkernt, in Würfeln (1 cm) - 30 g Kapern, gesalzen, abgespült und abgetropft
- 60 g Oliven, schwarz, entsteint
- Wasser zum Kochen der Nudeln
- 1 TL Salz und mehr zum zum Kochen der Nudeln
- 400 g Spaghettini
- 1 Prise Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2177 kJ / 520 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 76 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 9.4 g
Alternativní recepty
Tomaten-Spinat-Nudeln
35min
Spaghetti alla "Norma"
35min
Tomatennudeln mit Spinat
35min
Spaghettini aglio olio mit Cherry-Tomaten
25 Min
Tomatensugo all'arrabbiata
30min
Spaghetti mit Tomaten-Kapern-Öl
20 Min
Kartoffel-Ratatouille
1 Std.
Tomaten-Knoblauch-Pasta
30min
Überbackene Maccheroncini mit Auberginen und Cherry-Tomaten
1 Std.
Pasta all´arrabiata
30min
Nudeln mit Bauernsauce
40min
Frische Tomaten-Pasta
25 Min