Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g Parmesan, in Stücken (3 cm)
- 2 Schalotten (ca. 60 g)
- 40 g Butter
- 30 g natives Olivenöl
- 320 g Risottoreis mit 14-15 Minuten Garzeit
- 60 g trockener Weißwein
- 720 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleisch- oder Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Brühwürfel (für 0,5 l) für Fleisch- oder Gemüsebrühe - ½ - 1 TL Salz nach Geschmack
- 100 g Sobrasada (spanische Paprikastreichwurst), in Stücken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2830 kJ / 672 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 65 g
- Tuk
- 38 g
- Vláknina
- 1 g
Alternativní recepty
Rucola-Risotto
35 Min
Chorizo-Risotto mit Frühlingszwiebeln
35 Min
Spinat-Risotto mit Safrancreme
40 λεπτ.
Trenette mit Pesto
45min
Tomaten-Risotto
35 Min
Risotto mit Birne und Gorgonzola
35 Min
Sauce alla Puttanesca
25 Min
Risotto alla Milanese
35 Min
Spanischer Risotto
40 λεπτ.
Orecchiette mit Salsiccia-Sauce
40 λεπτ.
Risotto mit Varianten
40 λεπτ.
Risotto mit Basilikum
40 λεπτ.