Sobrasada-Risotto (Spanien/Mallorca)

Sobrasada-Risotto (Spanien/Mallorca)

4.5 41 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 Portionen

Suroviny

  • Parmesan in Stücken (3 cm)
    80 g
  • Schalotten (ca. 60 g)
    2
  • Butter
    40 g
  • natives Olivenöl
    30 g
  • Risottoreis mit 14-15 Minuten Garzeit
    320 g
  • trockener Weißwein
    60 g
  • Wasser
    720 g
  • Gewürzpaste für Fleisch- oder Gemüsebrühe, selbst gemacht
    1 geh. TL
    1 Brühwürfel (für 0,5 l), für Fleisch- oder Gemüsebrühe
  • Salz nach Geschmack
    ½ - 1 TL
  • Sobrasada (spanische Paprikastreichwurst), in Stücken
    100 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 14 g
Kalorie 2830 kJ / 672 kcal
Tuk 38 g
Vláknina 1 g
Sacharidy 65 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...