Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g Parmesan, in Stücken (3 cm)
- 2 Schalotten (ca. 60 g)
- 40 g Butter
- 30 g natives Olivenöl
- 320 g Risottoreis mit 14-15 Minuten Garzeit
- 60 g trockener Weißwein
- 720 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleisch- oder Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Brühwürfel (für 0,5 l) für Fleisch- oder Gemüsebrühe - ½ - 1 TL Salz nach Geschmack
- 100 g Sobrasada (spanische Paprikastreichwurst), in Stücken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2830 kJ / 672 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 65 g
- Tuk
- 38 g
- Vláknina
- 1 g
Alternativní recepty
Risotto milanese
35min
Risotto mit Basilikum
40 min
Shrimp Creole
40 min
Kräuterrisotto
45 min
Orecchiette mit Salsiccia-Sauce
40 min
Sauce alla Puttanesca
25min
Bucatini all'amatriciana
45 min
Sweet Hot Gazpacho
25min
Tomaten-Basilikum-Hähnchen
35min
Rucola-Risotto
35min
Spanischer Risotto
40 min
Risotto alla Milanese
35min