Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Bund Petersilie, ohne Stiele
- 40 g Schalotten
- 20 g natives Olivenöl
- 200 g gekochter Schinken, in Würfeln (1-2 cm)
- 200 g Artischockenherzen, abgetropft, in mundgerechten Stücken
- 800 g Wasser
- 1 ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 400 g Penne
- 50 g Ricotta, grob zerbröselt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2160 kJ / 516 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 74 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 11.6 g
Alternativní recepty
Tagliatelle mit Pilzen
1 Std.
Penne mit Makrele und Cherry-Tomaten
35min
Pasta mit Tintenfisch
40min
Tortiglioni mit Hühnchen und Oliven
35min
Penne mit Brokkoli und Salsiccia
45min
Linguine in Zitronen-Kräuter-Öl
25 Min
Pilzreis mit Eiern im Tomatennest
50min
Oliven-Fleischbällchen mit Spaghetti
40min
Farfalle mit Spargel, Bauchspeck und Safran
45min
Linguine mit Lachs und Wodkasauce
20 Min
Nudeln mit Bauernsauce
40min
Orangen-Spaghetti mit Lachs
45min