Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Bund Petersilie, ohne Stiele
- 40 g Schalotten
- 20 g natives Olivenöl
- 200 g gekochter Schinken, in Würfeln (1-2 cm)
- 200 g Artischockenherzen, abgetropft, in mundgerechten Stücken
- 800 g Wasser
- 1 ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 400 g Penne
- 50 g Ricotta, grob zerbröselt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2160 kJ / 516 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 74 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 11.6 g
Alternativní recepty
Nudeln mit Bauernsauce
40 Min
Tortiglioni mit Hühnchen und Oliven
35 Min
Pasta all'amatriciana mit Erdbeer-Tomaten-Sauce
1 Std.
Penne mit Brokkoli und Salsiccia
45 Min
Pasta mit Tintenfisch
40 Min
Farfalle mit Spargel, Bauchspeck und Safran
45 Min
Fusilli mit pikanten Miesmuscheln
55 Min
Bucatini mit Auberginen und Steinpilzen
1 Std. 10 Min
Penne mit Makrele und Cherry-Tomaten
35 Min
Linguine mit Lachs und Wodkasauce
20 Min
Auberginen-Tomaten-Pasta
45 Min
Linguine mit Räucherlachs
30 Min