Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Auberginen
- 1 ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 20 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten und Anbraten
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 800 g Kartoffeln, mehligkochend, in Stücken
- 1 ½ TL Pfeffer
- 2 Knoblauchzehen
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 500 g Rinderhackfleisch
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 70 g Tomatenmark
- 1 TL Paprika edelsüß
- 1 ½ TL Thymian
- 1 ½ TL Rosmarin
- 1 ½ TL Salbei
Guss:
- 200 g Sahne
- 2 Eier
- 2 Prisen Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 Msp. Muskat
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2503 kJ / 597 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 40 g
- Vláknina
- 4.4 g
Alternativní recepty
Moussaka
1 Std. 55 Min
Auberginen-Zucchini-Auflauf mit Hackfleisch
1 Std. 15 Min
Lamm Keema mit Erbsen
1 Std.
Hackfleisch-Bratwurst-Pastete
1 Std. 15 Min
Hähnchen-Eintopf mit Chorizo und Kichererbsen
40 min
Mohnbuchteln mit Rotwein-Schoko-Sabayon
2 Std. 35 Min
Potato pie
1u. 40min
Grünes Linsencurry mit Hähnchen
8h 35min
Boboti (pikant gewürzter Hackbraten)
1h 10 min
Hähnchen in Paprikasauce mit Zucchini-Feta-Couscous
55 min
Hähnchen-Bulgur-Auflauf
1 Std.
Lammköfte mit Couscous und Gurkensalat
45 min