Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Auberginen
- 1 ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 20 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten und Anbraten
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 800 g Kartoffeln, mehligkochend, in Stücken
- 1 ½ TL Pfeffer
- 2 Knoblauchzehen
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 500 g Rinderhackfleisch
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 70 g Tomatenmark
- 1 TL Paprika edelsüß
- 1 ½ TL Thymian
- 1 ½ TL Rosmarin
- 1 ½ TL Salbei
Guss:
- 200 g Sahne
- 2 Eier
- 2 Prisen Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 Msp. Muskat
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2503 kJ / 597 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 40 g
- Vláknina
- 4.4 g
Alternativní recepty
Moussaka
1 Std. 55 Min
Hackfleisch-Käse-Quiche
1sa 40 dk
Boboti (pikant gewürzter Hackbraten)
1sa 10 dk
Empanada Gigante
1h 15min
Polenta-Pie
1h 50 min
Zucchinitarte mit Aprikosen-Chili-Glasur
1h 25 min
Kürbis-Moussaka
1sa 30 dk
Porreewähe
1h 15min
Fleischköfte mit Kichererbsenmehl im Mangold-Joghurt-Bett
40 min
Hackbällchen mit orientalischer Tomatensauce
45 min
Auberginen-Zucchini-Auflauf mit Hackfleisch
1h 15min
Hähnchen-Bulgur-Auflauf
1sa