豆皮牛蒡卷佐蜜汁醬

豆皮牛蒡卷佐蜜汁醬

Žádné hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 10min.
4 塊

Suroviny

蜜汁醬
  • 蜂蜜
    2 大匙
  • 醬油
    2 ½ 大匙
  • 2 大匙
牛蒡排
  • 牛蒡 去皮,切段
    170 克
  • 白芝麻油
    20 克
  • 素蠔油
    20 克
  • 生豆皮
    2 片
  • 海苔片
    2 片
  • 500 克

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 塊

Protein 8.3 g
Kalorie 725 kJ / 173 kcal
Tuk 7.5 g
Vláknina 3 g
Sacharidy 19.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...