Zařízení & příslušenství
豆皮牛蒡卷佐蜜汁醬
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 10min.
4 塊
Suroviny
蜜汁醬
-
蜂蜜2 大匙
-
醬油2 ½ 大匙
-
水2 大匙
牛蒡排
-
牛蒡 去皮,切段170 克
-
白芝麻油20 克
-
素蠔油20 克
-
生豆皮2 片
-
海苔片2 片
-
水500 克
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 塊
Protein
8.3 g
Kalorie
725 kJ /
173 kcal
Tuk
7.5 g
Vláknina
3 g
Sacharidy
19.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
台灣四季好味道
70 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan