牛蒡蔬菜麵

牛蒡蔬菜麵

5.0 1 rating
Příprava 25min.
Celkový 50min.
2 人份

Suroviny

  • 牛蒡 去皮
    70 克
  • 紅蘿蔔 去皮
    50 克
  • 西洋芹 去皮
    50 克
  • 白蘿蔔 去皮
    50 克
  • 10 克
  • 洋蔥 切絲
    150 克
  • 八角
    3 粒
  • 醬油
    30 克
  • 10 克
  • 1000 克
  • 李型番茄
    8 粒
  • 甜豌豆
    30 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 5.1 g
Kalorie 765 kJ / 182 kcal
Tuk 6.3 g
Vláknina 6.6 g
Sacharidy 29 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...