Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 300 g Hartweizengrieß
- 350 g Wasser
-
¼
Würfel Hefe (10 g)
nebo 1 TL Trockenhefe - 1 TL Zucker
- 300 g Weizenmehl Type 550
- 2 gestr. TL Salz
- Olivenöl zum Einfetten
Belag und Fertigstellung
- 30 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Braten
-
50
g Pecorino, jung, in Stücken
nebo 50 g Provolone (ital. Schnittkäse), pikant, in Stücken - 1 Knoblauchzehe
- 30 g natives Olivenöl
-
400
g geschälte Tomaten, in Stücken
nebo 400 g stückige Tomaten - 1 TL Salz
- 5 Blätter Basilikum
- 1 TL Oregano, getrocknet
- Öl zum Braten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 680 kJ / 162 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 1 g
Alternativní recepty
Reisbällchen
25 min
Pizza Margherita
1h 35 min
Halva-Rollen mit Kaffee-Gewürz-Sabayon
35 Min
Vegetarische Calzoni mit Pilzen
1 godz. 5 min
Teigtaschen mit Ricotta und Salsiccia
1h 45min
Gefüllte Kartoffel-Focaccia
2 Std. 50 Min
Gnocchi di patate
1h 30min
Chinesische Pommes
35 Min
Bandnudeln
55min
Italienische Reiskroketten mit Mozzarellakern (Arancini)
3h
Pizza alla marinara (auf Seefahrerart)
1h 35 min
Fächerkartoffeln
1 godz. 5 min