
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 300 g Hartweizengrieß
- 350 g Wasser
-
¼
Würfel Hefe (10 g)
nebo 1 TL Trockenhefe - 1 TL Zucker
- 300 g Weizenmehl Type 550
- 2 gestr. TL Salz
- Olivenöl zum Einfetten
Belag und Fertigstellung
- 30 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Braten
-
50
g Pecorino jung, in Stücken
nebo 50 g Provolone (ital. Schnittkäse) pikant, in Stücken - 1 Knoblauchzehe
- 30 g natives Olivenöl
-
400
g geschälte Tomaten in Stücken
nebo 400 g stückige Tomaten - 1 TL Salz
- 5 Blätter Basilikum
- 1 TL Oregano, getrocknet
- Öl zum Braten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 162 kcal / 680 kJ
- Protein
- 4 g
- Tuk
- 9 g
- Sacharidy
- 19 g
- Vláknina
- 1 g
Alternativní recepty
Pizza Margherita
1hod. 35min
Pizza Margherita
1hod. 45min
Kartoffel-Flammkuchen
1hod. 30min
Pandoro
4hod. 20min
Gefüllte Focaccia mit Crescenza-Käse
1hod. 45min
Neapolitanischer Kranz
2hod. 15min
Focaccia mit Salsiccia
2hod.
Calzoni mit Gemüse und Schinken
1hod. 45min
Calzone mit Tomaten, Käse und Schinken
2hod. 50min
Pide mit Tomaten, Bergkäse und Mozzarella
1hod. 30min
4-Käse-Pizza
3hod. 50min
Pizza alla marinara (auf Seefahrerart)
1hod. 35min