Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 50 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 100 g Milch, lauwarm
-
½
Würfel Hefe (20 g)
nebo 1 Pck. Trockenhefe -
10
g Zucker
nebo 10 g Backmalz - 200 g Wasser, lauwarm
- 600 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 gestr. EL Salz
Belag
-
200
g weiße Zwiebeln, in dünnen Ringen
nebo 200 g rote Zwiebeln, in dünnen Ringen - 45 g Olivenöl
- 50 g Wasser
- 1 - 2 TL Salz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 2143 kJ / 512 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 81 g
- Tuk
- 18 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kräuter-Knoblauch-Focaccia
2h
Focaccia mit Kirschtomaten
2h 45min
Mini-Focaccine
3h 30min
Focaccia mit Kartoffeln und Rosmarin
2h 40min
Focaccia mit Thymian
1 godz. 55 min
Knusprige Focaccia
2h 10min
Focaccia auf apulische Art
1h 40min
Käsetaschen
45min
Focaccia mit Rosmarin
1h
Gefülltes Brot
1h 20min
Pizzaschnecken mit Salsiccia
1h 20min
Kartoffel-Rosmarin-Gebäck
2h 20 min