Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- Olivenöl zum Einfetten
- 200 g Hartweizengrieß
- 350 g Wasser, lauwarm
-
15
g frische Hefe (⅓ Würfel Hefe)
nebo ½ Pck. Trockenhefe -
1
TL Zucker
nebo 1 TL Backmalz - 2 TL Salz
- 400 g Weizenmehl Type 550
Belag
- 60 g natives Olivenöl
- 400 g Eiertomaten, in Scheiben (4 mm)
- 1 Knoblauchzehe, in dünnen Scheiben
- 1 EL Oregano, getrocknet
- 1 Prise Salz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1862 kJ / 445 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 79 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 4.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tomaten-Focaccia
2h 10min
Gefüllte Focaccia Quattro Formaggi
2h 30 min
Mini-Focacce Phantasie
2h 5min
Focaccine
2h
Focaccia mit Tomaten
40min
Fougasse mit Käse
2h 35 min
Mini-Pizzen mit Kräutern
1h 35 min
Grissini mit Mohn oder Sesam
1h 35 min
Focaccia mit Gewürzöl
4 Std. 15 Min
Focaccia mit Rosmarin
1h
Kräuter-Knoblauch-Focaccia
2h
Focaccia mit Kirschtomaten
2 Std. 45 Min