
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- Olivenöl zum Einfetten
- 200 g Hartweizengrieß
- 350 g Wasser lauwarm
-
15
g frische Hefe (⅓ Würfel Hefe)
nebo ½ Pck. Trockenhefe -
1
TL Zucker
nebo 1 TL Backmalz - 2 TL Salz
- 400 g Weizenmehl Type 550
Belag
- 60 g natives Olivenöl
- 400 g Eiertomaten in Scheiben (4 mm)
- 1 Knoblauchzehe in dünnen Scheiben
- 1 EL Oregano, getrocknet
- 1 Prise Salz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 445 kcal / 1862 kJ
- Protein
- 12 g
- Tuk
- 11 g
- Sacharidy
- 79 g
- Vláknina
- 4.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Focaccia mit Tomaten
40min
Focaccia mit Zwiebeln
2hod. 20min
Focaccia mit Rosmarin
2hod. 30min
Focaccine
2hod.
Focaccia mit Thymian
1hod. 55min
Focaccia mit Gewürzöl
4hod. 15min
Focacce mit Oliven
2hod.
Focaccia auf apulische Art
1hod. 40min
Focaccia mit Rosmarin
1hod.
Focaccia mit Kirschtomaten
2hod. 45min
Kräuter-Knoblauch-Focaccia
2hod.
Tomaten-Focaccia
2hod. 10min