Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 40 g Parmesan, in Stücken
- 300 g Wasser
-
¼
Würfel Hefe (10 g)
nebo ½ Pck. Trockenhefe -
1
TL Zucker
nebo 1 TL Backmalz - 500 g Weizenmehl Type 550
- 10 g Salz und etwas mehr zum Bestreuen
- 250 g Kartoffeln, in Scheiben (1-2 mm)
- 1 - 2 Stängel Rosmarin, abgezupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 2719 kJ / 650 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 107 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 5.4 g
Alternativní recepty
Focaccia mit Tomaten
40 Min
Maiswaffeln mit Guacamole
55 Min
Focacce mit Oliven
2 Std.
Kartoffel-Knoblauch-Tarte
1 Std. 30 Min
Tomaten-Focaccia
2 Std. 10 Min
Knusprige Focaccia
2 Std. 10 Min
Focaccia auf apulische Art
1 Std. 40 Min
Focaccia mit Rosmarin
1 Std.
Focaccia mit Zwiebeln
2 Std. 20 Min
Gefüllte Focaccia mit Crescenza-Käse
1h 45 min.
Gefüllte Kartoffel-Focaccia
2 Std. 50 Min
Kartoffel-Käse-Pizza mit Salbei
1 Std.