Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 2 EL natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 270 g Wasser
- 100 g Kartoffeln, gekocht, in Stücken
- 600 g Weizenmehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 15 g Salz
- 1 TL Zucker
- ½ Würfel Hefe
Belag und Fertigstellung
- 1 - 2 EL natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 250 g Mozzarella, in Scheiben (2-3 mm)
- 100 g gekochter Schinken, in Scheiben
- 1 Tomate, in Scheiben (3-4 mm)
- 2 - 3 Prisen Oregano, getrocknet
- 2 Sardellenfilets, in Öl, abgetropft
- 20 g Wasser
- 1 TL Salz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 2573 kJ / 615 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 81 g
- Tuk
- 24 g
- Vláknina
- 4.2 g
Alternativní recepty
Pide mit Tomaten, Bergkäse und Mozzarella
1 godz. 30 min
Calzone mit Tomaten, Käse und Schinken
2 Std. 50 Min
Calzoni mit Gemüse und Schinken
1h 45min
Knusprige Focaccia
2 godz. 10 min
Pizza Margherita
1 godz. 35 min
Hähnchentarte
3 godz. 20 min
Fougasse mit Käse
2u. 35min
Focaccia mit Salami und Feigen
2 godz. 30 min
Gefüllte Focaccia mit Crescenza-Käse
1h 45min
Kartoffelblumen
1 godz. 30 min
Gefüllte Focaccia mit Auberginen
1 Std. 50 Min
Gnocchi di patate
1 godz. 30 min