Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 40 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 230 g Wasser
-
1
TL Zucker
nebo 1 TL Backmalz -
½
Würfel Hefe (20 g)
nebo 1 Pck. Trockenhefe - 400 g Weizenmehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 geh. TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 30 g Parmesan, in Stücken
-
200
g Primosale-Käse, in Stücken
nebo 200 g Pecorino, in Stücken - 400 g Eiertomaten, Typ San Marzano, in Stücken (2 cm), entkernt
- 40 g natives Olivenöl
- 1 - 2 Stängel Basilikum, abgezupft
- 1 gestr. TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 1 rote Chilischote, frisch, entkernt (volitelně)
- 1 Knoblauchzehe
- 350 g Auberginen, in Würfeln (2 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1449 kJ / 346 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 16 g
Alternativní recepty
Aubergine-Parmaggiana
1 Std. 10 Min
Kartoffelblumen
1 Std. 30 Min
Focacce mit Oliven
2h
Spinat-Empanada
1 Std.
Bucatini mit Auberginen und Steinpilzen
1 Std. 10 Min
Gefüllte Kartoffel-Focaccia
2 Std. 50 Min
Paprika-Oliven-Tortilla
1 Std. 20 Min
Gnocchi di patate
1 Std. 30 Min
Auberginen-Ricotta-Lasagne aus dem Dampf
1 Std. 25 Min
Focaccia mit Sardellen
1h 45min
Focaccia mit Kartoffeln und Rosmarin
2h 40min
Focaccia auf apulische Art
1h 40min