
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 40 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 230 g Wasser
-
1
TL Zucker
nebo 1 TL Backmalz -
½
Würfel Hefe (20 g)
nebo 1 Pck. Trockenhefe - 400 g Weizenmehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 geh. TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 30 g Parmesan in Stücken
-
200
g Primosale-Käse in Stücken
nebo 200 g Pecorino in Stücken - 400 g Eiertomaten Typ San Marzano, in Stücken (2 cm), entkernt
- 40 g natives Olivenöl
- 1 - 2 Stängel Basilikum abgezupft
- 1 gestr. TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 1 rote Chilischote, frisch entkernt (volitelně)
- 1 Knoblauchzehe
- 350 g Auberginen in Würfeln (2 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 346 kcal / 1449 kJ
- Protein
- 11 g
- Tuk
- 16 g
- Sacharidy
- 42 g
Alternativní recepty
Pizza Margherita
1hod. 45min
Gefüllte Kartoffel-Focaccia
2hod. 50min
Gefüllte Focaccia mit Crescenza-Käse
1hod. 45min
Neapolitanischer Kranz
2hod. 15min
Mini-Pizzen mit Ziegenkäse
1hod. 40min
Pizza auf ligurische Art
1hod. 50min
Pizzakipferl
40min
Quinoawraps
1hod.
Pizza Capricciosa
1hod. 40min
Calzone mit Tomaten, Käse und Schinken
2hod. 50min
Focaccia auf apulische Art
1hod. 40min
Pide mit Spinatfüllung
1hod. 15min