Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 20 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 180 g Wasser
-
1
TL Zucker
nebo 1 TL Backmalz -
⅓
Würfel Hefe (15 g)
nebo ½ Pck. Trockenhefe (ca. 5 g) - 400 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 100 g Ziegenweichkäse
- 1 TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 1 TL rosa Pfefferkörner
-
1
Stängel Majoran, abgezupft
nebo 1 Stängel Thymian, abgezupft - 20 g natives Olivenöl
- 16 Cherry-Tomaten, halbiert
- ½ TL Salz
- 100 g Ziegenweichkäse
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1351 kJ / 323 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 2.3 g
Alternativní recepty
Tomaten-Rucola-Pizza
50min
Pizza bianco mit Pesto und Mozzarella
1h 20min
Pizza-Bruschetta
1hod. 30min
Pizza für 2 Bleche mit Grundsauce und Käse als Belag
1h 40min
Beeren-Schicht-Torte
2hod. 15min
Pizza mit Rucola und Parmaschinken
1h
Spinat-Gorgonzola-Pizza
1h 45min
Pizza Bianco mit Pesto und Mozzarella
1h 25min
Pizza Margherita
1 Std. 35 Min
Pizza mit Spinat und Schafskäse
1hod. 10min
Gemüsepizza
1h 40min
4-Käse-Pizza
3h 50min