Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 30 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 220 g Wasser
-
1
TL Zucker
nebo 1 TL Backmalz -
½
Würfel Hefe (20 g)
nebo 1 Pck. Trockenhefe - 400 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 200 g Büffel-Mozzarella, abgetropft, in Stücken
- 100 g Mascarpone
- 150 g Crème fraîche
- 2 Prisen Pfeffer
- 4 Prisen Salz
- 2 EL natives Olivenöl
- 2 Bund Rucola, zerpflückt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3283 kJ / 784 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 80 g
- Tuk
- 40 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Pizza bianco mit Pesto und Mozzarella
1h 20min
Birnen-Gorgonzola-Flammkuchen
1h
Oliven im Knuspermantel
1h 30min
Zucchini-Crostini
35min
Kartoffel-Knoblauch-Tarte
1h 30min
Fladenbrot Quattro Formaggi
40min
Pizza Bianco mit Pesto und Mozzarella
1h 25min
Kartoffel-Käse-Pizza mit Salbei
1h
Crostini mit Käse
20min
Mozzarella gefülltes Fladenbrot
45 Min
Schneller Tomaten-Ricotta-Pie
40min
Blätterteig-Gorgonzola-Quiche
1h