Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 30 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 220 g Wasser
-
1
TL Zucker
nebo 1 TL Backmalz -
½
Würfel Hefe (20 g)
nebo 1 Pck. Trockenhefe - 400 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 200 g Büffel-Mozzarella, abgetropft, in Stücken
- 100 g Mascarpone
- 150 g Crème fraîche
- 2 Prisen Pfeffer
- 4 Prisen Salz
- 2 EL natives Olivenöl
- 2 Bund Rucola, zerpflückt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3283 kJ / 784 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 80 g
- Tuk
- 40 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Kürbiskern-Pesto
10min
Pesto mit Zitrone
5min
Spargelflammkuchen mit Zitronenöl
1h 20 min
Pizza bianco mit Pesto und Mozzarella
1h 20 min
Tomatenfladen mit Oliven
2j 15 menit
Pizza Bianco mit Speck und Endivie
1h 20 min
Kartoffel-Knoblauch-Tarte
1h 30min
Preiselburger mit Ziegenfrischkäse
2h
Fladenbrot Quattro Formaggi
40 min
Veggie-Rolls
45 min
Frische Pappardelle mit Rucola-Ricotta-Pesto
1h
Pizza Bianco mit Pesto und Mozzarella
1h 25 min