Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 30 g Sonnenblumenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 220 g Wasser, lauwarm
-
1
TL Zucker
nebo 1 TL Backmalz -
½
Würfel Hefe (20 g)
nebo 1 Pck. Trockenhefe - 400 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 TL Salz
Belag
- 100 g passierte Tomaten, konserviert
- 4 - 6 Blätter Basilikum, abgezupft
- 1 - 2 Prisen Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 20 g natives Olivenöl
- 16 Cherry-Tomaten, halbiert
- 90 g Rucola, in Stücken
- 200 g Büffel-Mozzarella, in Stücken (1 cm), oder Burrata-Käse (Mozzarella mit Creme fraiche gefüllt)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3489 kJ / 834 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 99 g
- Tuk
- 38 g
- Vláknina
- 4.1 g
Alternativní recepty
Tomaten-Rucola-Pizza
50min
Pizza bianco mit Pesto und Mozzarella
1 Std. 20 Min
Pizza mit Rucola und Parmaschinken
1u.
Focaccia mit dicken Bohnen, Pancetta und Pecorino
2 godz. 10 min
Pizza auf römische Art
1h 40min
Pizza Margherita mit Bier
2 godz. 10 min
Pizza auf ligurische Art
1 Std. 50 Min
Nudel-Rucola-Salat
50min
Pizza mit Ratatouille
3h
Pizza mit Pancetta, Tomaten und Büffel-Mozzarella
4h
Pizza Bianco mit Speck und Endivie
1 Std. 20 Min
Pizza alla marinara (auf Seefahrerart)
1 godz. 35 min