Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 30 g Sonnenblumenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 220 g Wasser, lauwarm
-
1
TL Zucker
nebo 1 TL Backmalz -
½
Würfel Hefe (20 g)
nebo 1 Pck. Trockenhefe - 400 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 TL Salz
Belag
- 100 g passierte Tomaten, konserviert
- 4 - 6 Blätter Basilikum, abgezupft
- 1 - 2 Prisen Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 20 g natives Olivenöl
- 16 Cherry-Tomaten, halbiert
- 90 g Rucola, in Stücken
- 200 g Büffel-Mozzarella, in Stücken (1 cm), oder Burrata-Käse (Mozzarella mit Creme fraiche gefüllt)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3489 kJ / 834 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 99 g
- Tuk
- 38 g
- Vláknina
- 4.1 g
Alternativní recepty
Pizza Margherita
1h 35min
Pizzette "Tricolore"
1h 30 phút
Pizza Bianco mit Speck und Endivie
1h 20 phút
Tomatenfocaccia mit Oliven
2h
Mini-Pizzen mit Ziegenkäse
1h 40min
Pizza mit Gemüse und Chilikäse
1 Std. 10 Min
Pizza mit Kamut und Mettwurst
2h
Pizza auf römische Art
1h 40min
Pizza alla marinara (auf Seefahrerart)
1h 35min
Tomaten-Rucola-Pizza
50min
Rom - Pizzataler
1h 30 phút
Paprika-Pizza
1sa 55 dk