
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 220 g Wasser lauwarm
-
1
TL Zucker
nebo 1 TL Backmalz -
½
Würfel Hefe (20 g)
nebo 1 Pck. Trockenhefe - 400 g Weizenmehl Type 550
- 30 g Sonnenblumenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 1 TL Salz
Belag
- 500 g Eiertomaten ohne Kerne, in Stücken
- 6 Sardellenfilets, in Salz eingelegt abgetropft
- 1 TL Oregano, getrocknet
- 1 TL Salz
- 10 g natives Olivenöl
- 1 ½ TL Kapern, gesalzen abgetropft
- 50 g Oliven, schwarz, entsteint
- 200 g Mozzarella abgetropft, in Scheiben (5 mm), oder Büffelmozzarella, in Scheiben (5 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 936 kcal / 3916 kJ
- Protein
- 31 g
- Tuk
- 45 g
- Sacharidy
- 110 g
- Vláknina
- 8.5 g
Alternativní recepty
Pizza Vier Jahreszeiten
1hod. 30min
Pizza Margherita
1hod. 35min
Pizza mit Salsiccia
2hod. 40min
Pizza Frescolina
1hod. 40min
Pizza mit Schinken und Pilzen
1hod. 45min
Blätterteig-Pasteten (mediterran)
1hod.
Pizza mit Frischkäse und Artischocken
1hod. 25min
Focaccia Tonnata
1hod. 30min
Focaccia mit Thymian
1hod. 55min
Pizza auf ligurische Art
1hod. 50min
4-Käse-Pizza
3hod. 50min
Pizza alla marinara (auf Seefahrerart)
1hod. 35min