Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 220 g Wasser, lauwarm
-
1
TL Zucker
nebo 1 TL Backmalz -
½
Würfel Hefe (20 g)
nebo 1 Pck. Trockenhefe - 400 g Weizenmehl Type 550
- 30 g Sonnenblumenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 1 TL Salz
Belag
- 500 g Eiertomaten, ohne Kerne, in Stücken
- 6 Sardellenfilets, in Salz eingelegt, abgetropft
- 1 TL Oregano, getrocknet
- 1 TL Salz
- 10 g natives Olivenöl
- 1 ½ TL Kapern, gesalzen, abgetropft
- 50 g Oliven, schwarz, entsteint
- 200 g Mozzarella, abgetropft, in Scheiben (5 mm), oder Büffelmozzarella, in Scheiben (5 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 3916 kJ / 936 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 110 g
- Tuk
- 45 g
- Vláknina
- 8.5 g
Alternativní recepty
Pizza Margherita
1 godz. 35 min
Pizza mit Frischkäse und Artischocken
1h 25min
Pizza mit Salsiccia
2h 40min
Pizza Frescolina
1h 40min
Pizza Bianco mit Speck und Endivie
1 godz. 20 min
Tomatenfocaccia mit Oliven
2h
Pasta e Fagioli
35 min
Kirsch-Clafoutis
30 分钟
Pizza mit Kamut und Mettwurst
2h
Pizza alla marinara (auf Seefahrerart)
1 godz. 35 min
Focaccia mit Sardellen
1 godz. 45 min
Pizza Margherita mit Bier
2u. 10min