Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 500 g Hartweizengrieß
- 240 g Wasser
-
½
Würfel Hefe (20 g)
nebo 1 Pck. Trockenhefe - 1 TL Zucker
- 40 g natives Olivenöl
- 1 TL Salz
Füllung
- 200 g Ricotta
- 1 Ei
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
Sauce
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 40 g natives Olivenöl
-
200
g Kräuterseitlinge, in Scheiben (1-2 mm)
nebo 200 g Champignons, in Scheiben (1-2 mm) - 300 g Cherrytomaten, halbiert, ohne Kerne
- 1 TL Salz
- Mehl zum Bearbeiten
- 1 TL Oregano, getrocknet
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2728 kJ / 652 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 85 g
- Tuk
- 27 g
- Vláknina
- 6.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
4-Käse-Pizza
3 Std. 50 Min
Pilzragout mit Tomatenpesto und Mini-Kartoffelklößen
1h 20 min
Gemüsepastete in Filoteig
1h 20 min
Cannelloni mit Artischocken und Tomatensauce
1 Std. 35 Min
Pizza auf ligurische Art
1h 50 min
Bandnudeln mit Steinpilzen
1h
Frische Lasagne mit Spargel und Pilzen
2 godz.
Kartoffelkroketten mit Feldsalat-Kern
1h
Überbackene Cannelloni mit grüner Gemüsefüllung
1 godz. 45 min
Badischer Kartoffelauflauf mit Ziegenkäse
1h 40 min
Pilzfrikadellen
25 min
Kartoffel-Auflauf "Venezia"
1h 20 min