Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 500 g Hartweizengrieß
- 240 g Wasser
-
½
Würfel Hefe (20 g)
nebo 1 Pck. Trockenhefe - 1 TL Zucker
- 40 g natives Olivenöl
- 1 TL Salz
Füllung
- 200 g Ricotta
- 1 Ei
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
Sauce
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 40 g natives Olivenöl
-
200
g Kräuterseitlinge, in Scheiben (1-2 mm)
nebo 200 g Champignons, in Scheiben (1-2 mm) - 300 g Cherrytomaten, halbiert, ohne Kerne
- 1 TL Salz
- Mehl zum Bearbeiten
- 1 TL Oregano, getrocknet
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2728 kJ / 652 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 85 g
- Tuk
- 27 g
- Vláknina
- 6.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ravioli alla napoletana
1h
Gefüllte Paprikahälften mit Kartoffeln
1h
Kartoffel-Auflauf "Venezia"
1 godz. 20 min
Frische Nudeln mit Zucchini-Blüten
1h 15min
Steinpilzschmarrn mit Paradeisersauce
45min
Gemüsepastete in Filoteig
1 godz. 20 min
Gemüse-Schicht-Auflauf mit Bulgur
1h 15min
Pilz-Ragout mit gebratenem Feta
40min
Badischer Kartoffelauflauf mit Ziegenkäse
1 Std. 40 Min
Nudeln mit Pilz-Pesto
30min
Pizzarolle mit Chili, Pilzen und Paprika
2h 15min
Gemüse-Lasagne
2 Std.