Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Spinatteig
- 4 Eier, getrennt
- 2 Brötchen, eingeweicht, ausgedrückt
- 300 g Blattspinat, TK, aufgetaut, ausgedrückt
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 3 Prisen Muskat
Rührei-Käse-Belag und Fertigstellung
- 280 g Gouda, mittelalt, davon 200 g in Stücken und 80 g in Streifen
- 4 Eier
- 50 g Milch
- 1 TL Kräutersalz
- ¼ TL Pfeffer
- 20 g Butter
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 1011 kJ / 242 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 1.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Blumenkohl im Quark-Mandel-Bett
1h 20 min
Zucchiniröllchen mit Käse und Rosmarin
35 Min
Möhren-Kräuter-Omelette
50 min
Blumenkohl-Puffer
30 min
Blumenkohl-Käse-Pizzen
1 Std.
Gemüsepizza mit Ei
1 godz. 50 min
Spinat-Schafskäse-Turm
1 godz. 10 min
Zucchini-Kräuter-Omelette
50 min
Spinat-Frittata
1 Std.
Kartoffel-Spinat-Pizza
1 godz. 5 min
Blumenkohl-Flammkuchen
1 godz. 15 min
Brokkoli-Pizzen
40 Min