Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Spinatteig
- 4 Eier, getrennt
- 2 Brötchen, eingeweicht, ausgedrückt
- 300 g Blattspinat, TK, aufgetaut, ausgedrückt
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 3 Prisen Muskat
Rührei-Käse-Belag und Fertigstellung
- 280 g Gouda, mittelalt, davon 200 g in Stücken und 80 g in Streifen
- 4 Eier
- 50 g Milch
- 1 TL Kräutersalz
- ¼ TL Pfeffer
- 20 g Butter
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 1011 kJ / 242 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 1.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spinatcrumble mit Käsestreuseln
1h
Sellerie-Schnitzel mit Pilz-Tomaten-Sugo
1h
Spinatpfannkuchen vom Blech
35 min
Buchweizencrêpes mit Camembert und frischen Kräutern
1 godz. 20 min
Windbeutel mit Erbsenmousse
4h
Kartoffel-Flammkuchen
40 min
Kürbisauflauf
1 Std. 50 Min
Süßkartoffelklöße auf Porree-Pilz-Ragout
1 godz. 20 min
Falsche Gnocchi
1h
Erdäpfel-Spinat-Krapfen
1h 25min
Auberginen mit Amaranthfüllung
40 min
Wirsingtarte
1 godz. 30 min