Zařízení & příslušenství
香菇高麗菜卷佐南瓜醬
Příprava 15min.
Celkový 1hod.
8 個
Suroviny
-
水500 克
-
高麗菜葉 取大片葉8 片
-
紅蘿蔔 切絲80 克
-
乾香菇 泡水至軟、切片10 克
-
西洋芹 切絲40 克
-
鹽¾ 茶匙
-
南瓜 切小塊150 克
-
牛奶60 克
-
白胡椒粉1 小撮
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 個
Protein
1.6 g
Kalorie
142 kJ /
34 kcal
Tuk
0.5 g
Vláknina
1.7 g
Sacharidy
6.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
台灣四季好味道
70 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan