
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 克 竹笙
- 5 克 薑 切片
- 400 克 帶皮雞腿肉 以滾水川燙去血水
- 1200 克 水
- 10 克 枸杞
- 250 克 熟竹筍 切片
- 30 克 醬油
- 5 克 鹽
- 5 克 白胡椒粉
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 172 kcal / 721 kJ
- Protein
- 20.1 g
- Tuk
- 9.4 g
- Sacharidy
- 1.4 g
- Vláknina
- 0.6 g