Zařízení & příslušenství
竹筍竹笙雞湯
Příprava 24hod.
Celkový 25hod. 5min.
4 人份
Suroviny
-
竹笙20 克
-
薑 切片5 克
-
帶皮雞腿肉 以滾水川燙去血水400 克
-
水1200 克
-
枸杞10 克
-
熟竹筍 切片250 克
-
醬油30 克
-
鹽5 克
-
白胡椒粉5 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
20.1 g
Kalorie
721 kJ /
172 kcal
Tuk
9.4 g
Vláknina
0.6 g
Sacharidy
1.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
台灣四季好味道
70 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan