竹筍竹笙雞湯

竹筍竹笙雞湯

4.8 4 rating
Příprava 24hod.
Celkový 25hod. 5min.
4 人份

Suroviny

  • 竹笙
    20 克
  • 切片
    5 克
  • 帶皮雞腿肉 以滾水川燙去血水
    400 克
  • 1200 克
  • 枸杞
    10 克
  • 熟竹筍 切片
    250 克
  • 醬油
    30 克
  • 5 克
  • 白胡椒粉
    5 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 20.1 g
Kalorie 721 kJ / 172 kcal
Tuk 9.4 g
Vláknina 0.6 g
Sacharidy 1.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...