破布子蒸鱈魚

破布子蒸鱈魚

4.8 5 rating
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 人份

Suroviny

  • 鱈魚肉片
    250 克
  • 米酒
    1 大匙
  • 1 小撮
  • 蒜頭 切片
    3 粒
  • 薄鹽醬油
    1 茶匙
  • 破布子 含湯汁
    2 大匙
  • 600 克
  • 切絲
    5 克
  • 新鮮紅辣椒 去籽切絲
    5 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 9.543 g
Kalorie 539 kJ / 129 kcal
Tuk 7.501 g
Vláknina 0.134 g
Sacharidy 3.626 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...