破布子蒸鱈魚
TM5 TM6

破布子蒸鱈魚

4.8 (5 hodnocení)

Suroviny

  • 250 克 鱈魚肉片
  • 1 大匙 米酒
  • 1 小撮 鹽
  • 3 粒 蒜頭, 切片
  • 1 茶匙 薄鹽醬油
  • 2 大匙 破布子, 含湯汁
  • 600 克 水
  • 5 克 蔥, 切絲
  • 5 克 新鮮辣椒, 去籽切絲

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
539 kJ / 129 kcal
Protein
9.543 g
Sacharidy
3.626 g
Tuk
7.501 g
Vláknina
0.134 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty