Zařízení & příslušenství
破布子蒸鱈魚
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 人份
Suroviny
-
鱈魚肉片250 克
-
米酒1 大匙
-
鹽1 小撮
-
蒜頭 切片3 粒
-
薄鹽醬油1 茶匙
-
破布子 含湯汁2 大匙
-
水600 克
-
蔥 切絲5 克
-
新鮮紅辣椒 去籽切絲5 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
9.543 g
Kalorie
539 kJ /
129 kcal
Tuk
7.501 g
Vláknina
0.134 g
Sacharidy
3.626 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
一級棒海鮮料理
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan