奶油焗花椰菜

奶油焗花椰菜

4.7 9 rating
Příprava 20min.
Celkový 55min.
6 人份

Suroviny

  • 格魯耶爾乳酪(Gruyere cheese) 切塊
    200 克
    200 克 切達乳酪, ,切塊
  • 500 克
  • 白花椰菜 (約1 公斤),切小朵
    1 顆
  • 麵粉
    50 克
  • 奶油
    40 克
  • 牛奶
    500 克
  • 多備一些調味用
    ½ 茶匙
  • 白胡椒粉 多備一些調味用
    2 小撮
  • 豆蔻粉 (volitelně)
    1 - 2 小撮

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 17 g
Kalorie 1273 kJ / 305 kcal
Tuk 20 g
Vláknina 5.1 g
Sacharidy 14 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...