Zařízení & příslušenství
甜豆蟹肉蒸蛋
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 人份
Suroviny
-
蛋4 顆
-
高湯500 克
-
醬油20 克
-
米酒10 克
-
鹽½ 茶匙
-
水 蒸煮用500 克
-
新鮮甜豌豆50 克
-
鴻喜菇 洗淨剝散50 克
-
雪白菇 洗淨剝散50 克
-
蟹肉50 克
-
西洋芹 切末10 克
-
太白粉 加入30克水調勻1 大匙
-
香油 少許
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
12.33 g
Kalorie
1135 kJ /
271 kcal
Tuk
7.122 g
Vláknina
1.167 g
Sacharidy
38.745 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
台灣四季家常菜
71 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan