甜豆蟹肉蒸蛋

甜豆蟹肉蒸蛋

3.7 3 rating
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 人份

Suroviny

  • 4 顆
  • 高湯
    500 克
  • 醬油
    20 克
  • 米酒
    10 克
  • ½ 茶匙
  • 蒸煮用
    500 克
  • 新鮮甜豌豆
    50 克
  • 鴻喜菇 洗淨剝散
    50 克
  • 雪白菇 洗淨剝散
    50 克
  • 蟹肉
    50 克
  • 西洋芹 切末
    10 克
  • 太白粉 加入30克水調勻
    1 大匙
  • 香油 少許

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 12.33 g
Kalorie 1135 kJ / 271 kcal
Tuk 7.122 g
Vláknina 1.167 g
Sacharidy 38.745 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...