Zařízení & příslušenství
蝦仁絲瓜
Příprava 10min.
Celkový 20min.
4 人份
Suroviny
-
蒜頭20 克
-
油30 克
-
草蝦仁 去腸泥80 克
-
絲瓜 去皮去籽,切塊 (約3公分)300 克
-
鹽 依個人口味調整¼ - ½ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
3.1 g
Kalorie
391.2 kJ /
93.5 kcal
Tuk
7.6 g
Vláknina
0.515 g
Sacharidy
4.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
美善品多功能料理機基礎食譜
191 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan