
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 gramů červeného hlávkového zelí na kousky (3 cm)
- 6 vajec, středních (53-63 gramů) chlazených
- voda na dolití ke značce 1 l
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 61.7 kcal / 258 kJ
- Protein
- 5.3 g
- Tuk
- 4.2 g
- Sacharidy
- 0.3 g
- Vláknina
- 0 g
- Nasycený tuk
- 1.3 g
- Sodík
- 61 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vejce obarvená na červeno-hnědo
55min
Vejce obarvená nazeleno
55min
Vejce obarvená naoranžovo
55min
Vejce obarvená nažluto
55min
Losos s kokosovým chilli přelivem
30min
Kokosový jogurt (veganský)
12hod. 25min
Losos s fenyklovým salátem s jablky
1hod. 20min
Rebarborovo meruňkový džem
30min
Losos s pomerančem a brokolicovým kuskusem
30min
Marinovaný losos s fazolkami
1hod. 10min
Arašídové máslo
10min
Brambory ve slupce s tvarohovým dipem
1hod.