
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salát z červené řepy
- 250 gramů červené řepy na kousky
- 40 gramů jarní cibulky na kousky
-
10
gramů polníčku
nebo 10 gramů baby špenátu - 50 gramů polotučného tvarohu
- 1 polévková lžíce citrónové šťávy, čerstvě vymačkané
- 1 čajová lžička hrubozrnné hořčice
- ¼ čajové lžičky soli
Sýrové mističky
-
30
gramů polníčku
nebo 30 gramů baby špenátu - 15 gramů olivového oleje plus extra na vymazání mističek
-
30
gramů mandlí, loupaných
nebo 30 gramů vlašských ořechů, loupaných - 100 gramů smetany, min. 30 % tuku
- 100 gramů čerstvého sýru např. Lučiny®
- 2 vejce
- 3 špetky soli
- 2 špetky pepře, černého, mletého
- 500 gramů vody
- Nutriční hodnoty
- na 4 porce
- Kalorie
- 1224 kcal / 5140 kJ
- Protein
- 42 g
- Tuk
- 105 g
- Sacharidy
- 44 g
- Vláknina
- 15 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Restovaná cuketa (200 gramů)
20min
Restované mrkvové tyčinky (400 gramů)
20min
Restovaný lilek (400 gramů)
35min
Restovaný pórek (200 gramů)
20min
Restovaná cibule (300 gramů)
20min
Restovaná cibule (200 gramů)
20min
Čočkový salát s uzeným pstruhem a granátovým jablkem
1hod. 50min
Vepřová panenka s celerovým pyré a kaparovo-citrónovou omáčkou
40min
Kapustová polévka s pálivou klobásou
35min
Ruský salát z červené řepy
1hod. 10min
Treska v papilotě s celerovým pyré
45min
Moravské zelí
25min