Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di carote, pelate e a pezzi (2 cm)
- 50 g di arachidi non salate
- 25 g di olio di semi di girasole
- 10 fili di erba cipollina fresca, lavati, asciugati e sminuzzati
- 1500 g di acqua
- 150 g di vermicelli di riso
- 150 g di germogli di soia, in scatola, sgocciolati
- 8 - 10 fogli di carta di riso
- 8 - 10 foglie di lattuga batavia, lavate ed asciugate (vedere consigli)
- 16 foglie di basilico fresco, lavate ed asciugate
- 120 g di gamberetti sgusciati, cotti e aperti a farfalla
- 2 - 3 cucchiai di salsa di pesce, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 766 kJ / 185 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ravioli di gamberi al vapore
1 Std. 15 Min
Zuppa cinese con polpette di gamberetti
30min
Salsa satay
20min
Involtini di gamberi vietnamiti con salsa agrodolce
1h
Gelato di fagioli azuki
11 godz. 10 min
Stufato di lenticchie al curry e pollo
8 Std. 45 Min
Zuppa di miso con soba
55 Min
Ravioli 'Shao mai'
2 Std.
Polpette speziate e noodles
1 godz. 10 min
Lenticchie nere (Dahl Makhani)
8h 50min
Ramen giapponese
1 Std. 40 Min
Pollo katsu con curry e riso
1 Std. 40 Min