Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g di acqua
- 2 uova
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 100 g di cipolla rossa a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 1 cucchiaio di capperi sotto sale, dissalati
- 1 cucchiaino di sale
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 150 g di finocchi, puliti e a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di peperone rosso a pezzi
- 100 g di sedano a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di carote, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 2 filetti di acciughe sott'olio, scolate
- 3 cucchiai di aceto balsamico
- 1 cucchiaio di zucchero
- Nutriční hodnoty
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 2782 kJ / 665 kcal
- Protein
- 24.6 g
- Sacharidy
- 47.4 g
- Tuk
- 41.9 g
- Vláknina
- 12.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Peperoni in agrodolce sottaceto
721 Std. 40 Min
Vitello tonnato
24h 45min
Pastella per fritti
1u.
Zabaione caldo al passito
15min
Salsa alla reggiana
15min
Aroma di capperi
4u. 10min
Burro al tonno
1u. 20min
Salsa selinuntina
15min
Salsa ai capperi
10min
Salsa rubra
30min
Cipolline sott'olio
361h 10min
Peperoni alla pugliese
721 Std. 10 Min