Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g di acqua
- 2 uova
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 100 g di cipolla rossa a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 1 cucchiaio di capperi sotto sale, dissalati
- 1 cucchiaino di sale
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 150 g di finocchi, puliti e a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di peperone rosso a pezzi
- 100 g di sedano a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di carote, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 2 filetti di acciughe sott'olio, scolate
- 3 cucchiai di aceto balsamico
- 1 cucchiaio di zucchero
- Nutriční hodnoty
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 2782 kJ / 665 kcal
- Protein
- 24.6 g
- Sacharidy
- 47.4 g
- Tuk
- 41.9 g
- Vláknina
- 12.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crostata d'inverno alle castagne
1h 50 min
Pastella per fritti
1 Std.
Maionese
10min
Composta di pomodori e capperi
1 Std.
Castagne sciroppate
721h 10min
Carpaccio di patate con salsa tapenade
35min
Antipasto di alici agli agrumi
2h 10 min
Verdure miste in agrodolce
25 godz. 40 min
Salsa appetitosa
10min
Salsa alla reggiana
15 min
Peperoni alla pugliese
721h 10min
Zucchine piccanti
55min